ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού νικητής με 4 – 1 τον Πηλέα που προηγήθηκε

ο-γ-σ-αλμυρού-νικητής-με-4-1-τον-πηλέα-πο-851206

Την νίκη με 4-1 σημείωσε ο ΓΣ Αλμυρού χθες επί του Πηλέα. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ και πήραν την νίκη, αν και βρίσκονταν πίσω για ένα περίπου ημίχρονο.
Στο 25 οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Λίτσο που με σουτ στο “γάμα” άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου θα μπορούσε να προηγηθεί και στο 15, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρίζος απέκρουσε ο Ζαβός. Στο 40 πέναλτι έχασε και ο Αλμυρός με τον Χατζέλα να εκτελεί και τον Κοντογιάννη να μιμείται τον Ζαβό. Στο 45 τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Αποστόλη Μπιζάτη. Στην επανάληψη και στο 62 ο Φραγγούλης σκόραρε με πέναλτι σε χέρι του Ρίζου. Τρία λεπτά αργότερα ο Παυλίδης θα κάνει το 3-1 με σουτ και στο 75 ο Μπιζάτης θα σημειώσει το 2ο προσωπικό του τέρμα που έκλεισε και το σκορ. Για την ομάδα του Αλμυρού ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Τσιέπας.
ΑΛΜΥΡΟΣ: Ζαβός, Λαγός(80Τσιέπας), Παυλίδης, Αντωνιάδης, Φραγγούλης, Μπιζάτης, Κρανάς(60Κωτούλας), Καρατέεβ, Θωμαίδης, Χατζέλας, Σιαμέτης(80Γιάννης)
ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Γκάλιος, Λαβντανίτης, Μαμάκης, Ρίζος, Πεκίνι, Τσαντόπουλος, Λυρίτσης, Λίτσο, Καραμπίνης,Γιαννούχος(82Πάνου)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου