ΤΟΠΙΚΑ

Καλή εμφάνιση και 9η θέση από την Μακρυγιάννη

καλή-εμφάνιση-και-9η-θέση-από-την-μακρυγ-851206

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εύη Μακρυγιάννη στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης της Μελβούρνης. Η 21χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτριά μας βαθμολογήθηκε με 91.333 και κατέλαβε την ένατη θέση, που πρακτικά ήταν και η καλύτερη που μπορούσε να ελπίζει. Βελτίωσε μάλιστα αισθητά τη βαθμολογία της σε σχέση με τον προκριματικό (90.833), όπου και εκεί είχε καταταγεί ένατη. Μετά την προσπάθειά της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε: «Eμεινα ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου σ΄ έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λάθη, ώστε να φτάσω ψηλότερα.» Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και οι προπονήτριες, Αναστασία Γκούστσεβα και Αλμπένα Μλαντένοβα.
Η «αυτοκράτειρα» του αγωνίσματος, η Βιρζινί Ντεντιέ, κατάφερε να «σπάσει» την απόλυτη κυριαρχία της Ρωσίας και να κατακτήσει για τρίτη συνεχή διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο.
Η Γαλλίδα παρουσίασε ένα σχεδόν τέλειο πρόγραμμα και συγκέντρωσε 99.500β., παίρνοντας μάλιστα τέσσερα 10άρια για το καλλιτεχνικό μέρος. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και ήδη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τεχνικό πρόγραμμα, Ναταλία Ιστσένκο, περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτη κατετάγη η Ισπανίδα Γκέμα Μενγκουάλ, αφήνοντας για πρώτη φορά στη διοργάνωση εκτός βάθρου την Ιαπωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου