ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Αλλαγές
Στον ΑΟΝΑΜ κάτι πρέπει να αλλάξει!!!
Ή μάλλον καλύτερα οι αλλαγές πρέπει να γίνουν στην ιστοσελίδα του!!!
Γιατί άλλωστε σε όλα τα άλλα πάει αρκετά καλά και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Ο φροντιστής
Ο φροντιστής των μικτών της ΕΠΣΘ Ι. Καρανικολάου φροντίζει και για άλλες… μικτές. Έτσι μετά τα πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα Ηλείας – Καβάλας που έγινε στην Αγριά, η ΕΠΣΘ έχει κάνει τα πάντα, ώστε να πάρει και συγχαρητήρια για τον σημερινό αγώνα νέων Εύβοιας – Λάρισας που θα φιλοξενήσει ο Αλμυρός και τον “Δόγκανο” να είναι σε εγρήγορση από χθες.

Είναι κρίμα
Είναι λυπηρό για μια ομάδα που έχει εκπροσωπήσει τη Μαγνησία στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας πριν 25 χρόνια να μην μπορεί σήμερα να σταθεί στην Γ΄ Τοπική κατηγορία. Ο λόγος για τον Τοξότη, που για δεύτερη συνεχή αγωνιστική δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και κινδυνεύει δυστυχώς με αποβολή από το πρωτάθλημα. Εκτός κι αν ξεκινήσει από τώρα μια καλή προσπάθεια για του χρόνου.

«Παράσημο»
Με «παράσημο» ένα αιμάτωμα πάνω από το μάτι αποχώρησε ο Παναγιώτης Τσώλης από το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά. Η εσκεμμένη αγκωνιά όμως που προκάλεσε τον τραυματισμό του παίκτη δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τον διαιτητή που βρισκόταν μπροστά στην φάση. Ο Βολιώτης γκαρντ δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του, από θύμα έγινε στην συνέχεια και θύτης και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία… Μετά το παιχνίδι ήταν εμφανώς στεναχωρημένος για όσα συνέβησαν, αλλά έλεγε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά σε ένα εσκεμμένο χτύπημα, παρόμοιο με του Βαρεχάο. Αλλωστε δεν θα μπορούσε να πέσει και να αναγκάσει τον ρέφερι να καταλογίσει το φάουλ, αφού στο πρώτο ημίχρονο τον είχε «ανταμείψει» με μια τεχνική ποινή για «θέατρο» (!) όταν ο Τσώλης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου. Απαντες ελπίζουν να γλιτώσει με την μικρότερη δυνατή ποινή, καθώς ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής μπάσκετ.

Μικροί
Τελικά μερικές ομάδες κάνουν πράξη αυτό που λένε αξιοποίηση των ταλέντων τους.
Στον Αλμυρό, όπου οι “μικροί” είναι πρωταγωνιστές, έκανε 2η συμμετοχή φέτος ο 15χρονος Γιώργος Γιάνης , ενώ στο Μαγνησιακό στην τελευταία αγωνιστική έπαιξε ο γεννηθείς το 1993 Κουτής και ο 92ρης Σπύρου.

Αγωνιστικοί χώροι
Πάντα προβλήματα έχει η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ θέλοντας να δώσει τις καλύτερες λύσεις, ειδικά όταν υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Η έλλειψη αγωνιστικών χώρων φαίνεται για μία ακόμη φορά, καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου, αλλά ήταν αδύνατο να γίνουν όλοι οι αγώνες. Το ματς Αλμυρού – Πηλέα θα γίνει 24/3, αφού σήμερα υπάρχει αγώνας μικτών, ενώ το ματς του Κενταύρου με τον Πύρασο αναβλήθηκε, μιας και δεν δόθηκε το γήπεδο της Νεάπολης στο οποίο έγιναν 2 ματς το Σαββατοκύριακο. Στην εμβόλιμη της β προβλέφθηκε ένα ματς να γίνει νωρίτερα!!!

Εχει παρόν αλλά και μέλλον
Αναμφίβολα η φετινή χρονιά στην Αρτέμιδα μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Οι κοκκινόμαυρες απέδειξαν με την παραμονή τους αλλά και με τις μεγάλες νίκες επί των πρωτοπόρων ότι δίκαια βρίσκονται στην κατηγορία και ότι του χρόνου, ξεκινώντας από σωστές βάσεις, μπορούν να θέσουν ψηλότερα τον πήχη στην Α2 μπάσκετ γυναικών. Εκτός όμως από το παρόν, οι κορασίδες του συλλόγου έδειξαν ότι υπάρχει και μέλλον. Τα κορίτσια των Πάρι Λότφι και Σοφίας Παπασταύρου, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλίας με χαρακτηριστική άνεση, δείχνοντας ότι σε μικρό χρονικό διάστημα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποφέρει καρπούς. Τα τμήματα υποδομών παρακολουθεί στενά και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Φώνης Μαυρομιχάλης και τη νέα σεζόν θα προωθηθούν στην γυναικεία ομάδα κάποιες νεαρές καλαθοσφαιρίστριες. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει άψογη συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους προπονητές του συλλόγου με κοινούς στόχους και οράματα…

Ξεχωρίζει
Μπορεί όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στον Κέρι Λόρι όσον αφορά στον Μαγνησιακό (έχει σκοράρει και 24 φορές άλλωστε), αλλά ιδιαίτερα στα τελευταία ματς δείχνει να ξεχωρίζει και ο Στέφανος Στεργιόπουλος , που πιο προωθημένος και δημιουργεί και σκοράρει.
Ο νεαρός, που είναι στέλεχος των Μικτών ΕΠΣΘ, είναι από τα ταλέντα της περιοχής μας ΚΑΙ έχει τα προσόντα, τη δυνατότητα και τη θέληση να πάει ψηλότερα…

Την έσωσε
Ενας πρώην παίκτης της «έσωσε» τη Νίκη την 24η αγωνιστική. Ο Μεσσηνιακός προηγούνταν με 0-1 στο Ζωγράφου και άπαντες στη Ν. Ιωνία παρακολουθούσαν απογοητευμένοι το παιχνίδι, αφού με αυτό το αποτέλεσμα η κυανόλευκη ομάδα θα έπεφτε ξανά στην προτελευταία θέση και θα μειώνονταν σημαντικά οι ελπίδες της για παραμονή, κυνηγώντας πάλι δυο συγκροτήματα για να βάλει από κάτω. Ο Μαρκομιχάλης όμως, που πριν δύο μήνες αποχώρησε από τη Νίκη, ήταν αυτός που με δυο δικά του γκολ έκανε την ανατροπή, χάρισε το «τρίποντο» στον Ηλυσιακό και μαζί ένα μεγάλο «δώρο» στην πρώην του ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου