ΤΟΠΙΚΑ

Σε αναζήτηση αντιπάλου για δυνατό φιλικό η Νίκη

σε-αναζήτηση-αντιπάλου-για-δυνατό-φιλ-851206

Αντίπαλο για δυνατό φιλικό παιχνίδι ψάχνει η Νίκη για το Σαββατοκύριακο, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να καλύψει το κενό της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας είχαν επαφές τις τελευταίες ημέρες και έκαναν πρόταση σε τρεις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στην Λάρισα και στον ΠΑΟΚ για φιλικό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι κυανόλευκοι περιμένουν απαντήσεις από τις τρεις παραπάνω ομάδες και ελπίζουν κάποια από αυτές να είναι θετική. Σε αντίθετη περίπτωση το πιο πιθανό είναι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν ρεπό από την τεχνική ηγεσία και να επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
Η επιστροφή δύο βασικών παικτών που τελούσαν υπό τιμωρία την περασμένη αγωνιστική, των Γκάγκα και Μπαλάφα, καθώς και το γεγονός ότι ο Αφόνσο φυσιολογικά και έχοντας όλο τον απαραίτητο χρόνο μπροστά του θα μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στην διάθεση του Σταύρου Διαμαντόπουλου, σκορπούν αισιοδοξία στις τάξεις του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας για μια αξιόλογη εμφάνιση που θα αποφέρει στους κυανόλευκους τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο ματς με τον Πανθρακικό και θα αυξήσει στο μέγιστο τις ελπίδες για παραμονή στην Β Εθνική.
Οσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος ανεβάζει τους ρυθμούς και από σήμερα θα υπάρξουν έντονες διπλές προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στην φυσική κατάσταση ελλείψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Εν τω μεταξύ σε απολογία κλήθηκε η Νίκη για κάποιες παραβάσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό.
«Χάνει» Γιάννινα και Προοδευτική ο Σίμιτς
Ο Πρέντραγκ Σίμιτς που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από τα ματς με τα Γιάννινα και την Προοδευτική. Αυτό ανακοίνωσε χθες η κυανόλευκη ΠΑΕ, που προσπαθεί να μοιράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απουσίες από τιμωρίες, που τον τελευταίο καιρό είναι πολλές. Να θυμίσουμε ότι μια αγωνιστική «χρωστάει» ο Μπαλάφας και δυο ο Κουτσογιάννης.
Κλήση από τις ελπίδες για Ρίκα
Για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Ρίκα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ελπίδων Στέλιο Αποσπόρη στην Εθνική ομάδα, ενόψει του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Δανίας. Ο κυανόλευκος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βρίσκεται το Σάββατο στην Αθήνα.
Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τα μέλη μας και όλους όσοι βρέθηκαν και στην Τρίπολη. Τώρα μας χρειάζεται η ομάδα μας δίπλα της. Είμαστε σίγουροι ότι η Νικάρα μας του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι στη Β Εθνική.
Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» διοργανώνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Μέθεξις (συγκρότημα Τσαλαπάτα) τον ετήσιο χορό του. Περιμένουμε όλους τους Νικιώτες και όλες τις Νικιώτισσες να βρεθούνε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στη «Στέγη Φιλοξενίας Παιδιών Βόλου».
Εκδρομή στα Γιάννινα
Εκδρομή στα Γιάννενα, πολύ νωρίτερα απ’ όταν κανείς θα περίμενε, ανακοίνωσαν οι Blue Angels: «Ο Σ. Φ. Blue Angels διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Νίκη Βόλου την Μεγάλη Τετάρτη 4/4/07. Ολοι στα Γιάννενα για να φωνάξουμε για τη ΝΙΚΑΡΑ μας. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου «Κρήτης με Μαιάνδρου» μέχρι Μεγάλη Τρίτη βράδυ 3 Απριλίου. Αναχώρηση από τα γραφεία μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου