ΤΟΠΙΚΑ

Συγκίνηση στο τοπικό και όχι μόνο

συγκίνηση-στο-τοπικό-και-όχι-μόνο-284727

Η τραγική είδηση του αδόκητου θανάτου του Απόστολου Πλασταρά ήρθε να βυθίσει στο πένθος την κοινωνία και του τοπικού ποδοσφαίρου. 1,5 χρόνο μετά την απώλεια του 21χρονου Αλέξανδρου Σκοπελίτη, επίσης από τροχαίο ατύχημα, ήρθε και ο χθεσινός χαμός του ποδοσφαιριστή, ο οποίος λατρεύτηκε από συμπαίκτες και πάντα κέρδιζε την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμη και των πιο δύσκολων αντιπάλων του, είτε με τα περίτεχνα γκολ του είτε απλά με το χαμόγελο του.

Κέρδιζε τους πάντες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτελώντας ένα από τα «κανόνια» στις τοπικές κατηγορίες, το οποίο όμως δεν θα ηχήσει ξανά. Πρώτος σκόρερ των ομάδων που συμμετείχε, πέρυσι αγωνίστηκε και πάλι με το σύλλογο της γενέτειράς του, τον Αχιλλέα Αχιλλείου και τον τελευταίο καιρό επέστρεψε και πάλι στη δική του παρέα, με τα υπόλοιπα παιδιά του Γ.Σ. Αλμυρού. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο με τον Αποστόλη να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις, στα γέλια αλλά και στις λύπες.

Οι τοπικοί σύλλογοι αλλά και η ΕΠΣ Θεσσαλίας εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις για τη μεγάλη απώλεια, ενός ποδοσφαιριστή με ήθος και αξίες, αλλά και μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας. Πέραν από τον Αχιλλέα και το Γ.Σ. Αλμυρού τον οποίο υπηρέτησε σε τρεις διαφορετικές περιόδους, είχε αγωνιστεί επίσης στο Ρήγα Φεραίο, στον Κένταυρο Βόλου, στον Αστέρα Ριζομύλου, στον Πρωτεσίλαο αλλά και σε Αίαντα Σαλαμίνας, Πανηλειακό.

Η είδηση του θανάτου του φιλοξενήθηκε χθες και σε κάποιες από τις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας, όχι όμως αυτή τη φορά για να αναφέρουν κάποιο από τα σπουδαία του επιτεύγματα πάνω στο χορτάρι αλλά για την πρόωρη και τόσο άδικη «μεταγραφή» του στους ουρανούς.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν:

ΕΠΣ Θεσσαλίας

«H διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρος της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του αθλητού ποδοσφαιριστού του ΓΣ Αλμυρού Αποστόλου Πλασταρά και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος».

Αχιλλέα Αχιλλείου

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το χωριό και την ομάδα μας, τα λόγια είναι περιττά. Η διοίκηση του Αχιλλέα Αχιλλείου συμπαρίσταται στην οδύνη της οικογένειας του Αποστόλη Πλασταρά. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης, αποφασίστηκε να αποσυρθεί το νούμερο 10 από τις εμφανίσεις του συλλόγου μας. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα είμαστε σήμερα Κυριακή στο «ύστατο χαίρε». Αποστόλη, θα σε θυμόμαστε για πάντα, θα είσαι μέσα στην καρδιά μας».

Ρήγας Φεραίος

«Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΑΣ Ρήγας Φεραίος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του Αποστόλη Πλαστάρα.

Τα θερμά μας συλλυπητήριά προς την οικογένεια και τους οικείους του, ενώ αντί στεφάνου θα κατατεθεί ποσό, υπέρ του Γηροκομείου Βόλου εις μνήμη του Αποστόλη. Ο Αποστόλης υπήρξε ένας ταλαντούχος επιθετικός που συνδύασε το όνομα του με τις σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας μας στη Δ’ Εθνική δημιουργώντας μόνο φίλους και συμπάθειες. Τίμησε δε την φανέλα όλων των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα για την το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας».

Αστέρας Ριζομύλου

«Σαν ψέμα φαντάζει σε όλους μας ο χαμός του Αποστόλη, του φίλου μας, του συμπαίκτη μας. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος τίμησε την φανέλα του Αστέρα, όπως και κάθε άλλου σωματείου στο οποίο αγωνίστηκε, με την ποιότητά του σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά. Το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας είναι φτωχότερο από σήμερα το πρωί, χάθηκε ένα από τα καλύτερα παιδιά. Οι φίλοι σου και οι συμπαίκτες σου από τον Αστέρα Ριζομύλου».

Πρωτεσίλαος

«Το διοικητικό συμβούλιο, τη τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Πρωτεσιλάου θα ήθελαν να δώσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά, ενός παιδιού που είχαμε την τιμή να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδος μας για τέσσερα χρόνια. Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη».

Νίκη Βόλου

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Πλασταρά για τον απροσδόκητο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Μυρμιδόνες

«Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας συλλυπούνται την οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά για τον άδικο χαμό του που γέμισε θλίψη όλους εμάς που τον ξέραμε και ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σαρακηνός

«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Σαρακηνός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά. Με θλίψη μάθαμε σήμερα το πρωί πως ο Αποστόλης, ο χαμογελαστός ποδοσφαιριστής που τίμησε το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι πια κοντά μας. Καλό ταξίδι Αποστόλη και καλό κουράγιο στους οικείους του».

Πύρασος

«Το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά και συμμετέχει στην οδύνη των δικών του ανθρώπων. Ο Αποστόλης υπήρξε αντίπαλος για την ομάδα μας στους αγώνες, αλλά πάντα πολύ καλός φίλος μας έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο αθλητισμός της Μαγνησίας είναι από σήμερα φτωχότερος με τον τραγικό χαμό του. Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη».

Δήμητρα Ευξεινούπολης

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Δήμητρας Ευξεινούπολης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά. Ποδοσφαιριστής που τίμησε το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι Αποστόλη και καλό κουράγιο στους οικείους του».

ΑΣ Δημητριάς
«Η ομάδα της Δημητριάς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Αποστόλη Πλασταρά. Είναι πολύ οδυνηρό ένα νέο παιδί, ένας πολύ καλός αθλητής να φεύγει από κοντά μας τόσο νωρίς. Καλό ταξίδι Απόστολε».

Δάφνη Βόλου

«Το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Δάφνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη Πλασταρά. Καλό ταξίδι Αποστόλη και καλό κουράγιο στην οικογένειά του».

ΑΕ Διμηνίου

«Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Διμηνίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Αποστόλη Πλασταρά.

Το τοπικό μας ποδόσφαιρο έγινε ακόμη πιο φτωχό, μιας και χάθηκε ένας άνθρωπος που τίμησε όσο λίγοι με την παρουσία του τον τοπικό μας αθλητισμό.

Καλό ταξίδι Αποστόλη».

* Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασαν και οι Διαγόρας Στεφανοβικείου, Τοξότης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου