ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο Αγιος Κωνσταντίνος

πανηγυρίζει-ο-αγιος-κωνσταντίνος-331090

Λαμπρές λατρευτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού

Τη μεγάλη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τιμά η Εκκλησία τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα μιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δήμητρας Αγιάς. Αύριο Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού πανηγυρίζουν οι κάτωθι ναοί: Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας, Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Πινακατών.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσύγκελου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα ιερουργήσει ο κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα μιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας, αύριο παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πινακατών αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα μιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου