ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια του σερί στο Βελεστίνο ο Ρήγας

συνέχεια-του-σερί-στο-βελεστίνο-ο-ρήγα-851206

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ρήγα Φεραίο, με τον τερματοφύλακα Φώτη Τάσσο να τραυματίζεται στο γόνατο και όλα να δείχνουν πως ο νεαρός γκολκίπερ θα μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα.
Κατά τα άλλα σήμερα στο Βελεστίνο άπαντες επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες για τον Ρήγα μετά το στραβοπάτημα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Ταυρωπού Καρδίτσας. Αντίπαλος σήμερα στο Βελεστίνο (3.30 μ.μ.) είναι η Α.Ε Παραληθαίων στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη έχουν μόνο στο μυαλό τους πώς θα πετύχουν την ενδέκατη νίκη στην έδρα τους.
Στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ρήγας διατηρεί φέτος το αήττητο(δεν έχασε και σε όλο το 2006),
αφού ως γηπεδούχος έχει να ηττηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2005.
Ο σύλλογος των Τρικάλων μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση και να προσφέρει την δυνατότητα στον Ρήγα για ξέσπασμα αλλά κανένα ματς δεν κερδίζεται στα χαρτιά κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στο Βελεστίνο, αφού μάλιστα σήμερα θέλουν και ρεβάνς για την ήττα του α΄ γύρου (2-0) που ήταν και η πρώτη της φετινής περιόδου.
Εκτός από τον τερματοφύλακα Τάσσο, επίσης λόγω τραυματισμού, απόντες σήμερα θα είναι και οι Λάτος, Αρσένος. Στην διάθεση του Λάκη Μπακάλη οι :Αράπης, Αποστολίδης, Βέργος, Γρούνας, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Ίττης , Καραπλιάγκος, Κουντούρης, Λάππας, Λυρίτσης, Μπάτης, Νούσιας, Σπαθής, Τσαντής ,Φασούλας, Χατζηαθανασίου και Μπακάλης. Τον αγώνα του Ρήγα Φεραίου κόντρα στην ΑΕ Παραληθαίων θα σφυρίξει ο Α. Κάζας από τον ΣΔΠ Πιερίας με βοηθούς τους Γιαλιά και Φωτιάδη από τον ίδιο Σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου