ΤΟΠΙΚΑ

Στα 3 το 1… μέσα για την Καλλιθέα στο 2 – 1 επί του Αγρ. Αστέρα

στα-3-το-1-μέσα-για-την-καλλιθέα-στο-2-1-επ-851206

Μοναδικές συγκινήσεις προσέφερε το χθεσινό ματς της Καλλιθέας με τον Αγροτικό Αστέρα, τόσο σ’ αυτούς που το παρακολούθησαν από τις εξέδρες του «Γ. Λαμπράκης», όσο και σε όσους το είδαν από την τηλεόραση. Τελικά οι «κυανόλευκοι», αφού είδαν τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κούτρα να πιάνει δυο πέναλτι, κατάφεραν να τον νικήσουν την τρίτη φορά, η οποία έμελλε να είναι και η «φαρμακερή» και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.
Αρχικά, οι γηπεδούχοι είδαν τον πορτιέρο των Θεσσαλονικέων να νικάει τον Μπέι στο 15’ και πέντε λεπτά αργότερα ο Σουλτανίδης με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 56’ με τον Αλεξανδρόπουλο και πέντε λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως και πάλι ο Κούτρας είχε διαφορετική άποψη. Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων που ανέλαβε να εκτελέσει ο Καζαντζής, όμως στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων δεν μπόρεσε να αποκρούσει και τρίτο πέναλτι για να γράψει ιστορία και να χαρίσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Σκλιοπίδης έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ο Πέτκοβιτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έβαλε εκ νέου την ομάδα του σε τροχιά ανόδου.
Σήμερα το ντέρμπι κορυφής στην Λιβαδειά μεταξύ του τοπικού Λεβαδειακού και της Καστοριάς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης ημέρας του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται μ εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Εθνικός Αστέρας-Εθνικός Πειραιώς
Βέροια-Προοδευτική
Πανθρακικός-Γιάννινα
Καλαμάτα-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου
Χαϊδάρι ΑΟ-Θρασύβουλος Φυλής
Λεβαδειακός-Καστοριά
ΔΕΥΤΕΡΑ
17:00 (Ζωγράφου) Ηλυσιακός-Μεσσηνιακός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου