ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς απώλειες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι

χωρίς-απώλειες-μάντσεστερ-γιουνάιτε-851206

Χωρίς απώλειες για τους δύο διεκδικητές του τίτλου, κύλησε η 30η ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Με χαρακτηριστική άνεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1 τη Μπόλτον) και η Τσέλσι (3-0 τη Σέφιλντ Γιουν.) συνεχίζουν την μάχη, με τους «κόκκινους διαβόλους» να διατηρούν προβάδισμα ασφαλείας έξι βαθμών. Την πιο σημαντική νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 επί της Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσαϊντ» και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε ως αλλαγή για τους «Σίτιζενς» στο 22ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μίκα Ρίτσαρντς.
Περίπατο έκανε η Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» επικρατώντας 3-1 της Γουότφορντ, που δεν γλυτώνει με τίποτα τον υποβιβασμό. Οι τερματοφύλακες έχουν την… τιμητικής τους τις τελευταίες ημέρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τον Αντρες Πάλοπ της Σεβίλης, που σκόραρε εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 94΄ και λύτρωσε την ομάδα του από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο UEFA, ήλθε η σειρά του Πολ Ρόμπινσον να πανηγυρίσει ένα γκολ! Στο 63ο λεπτό του αγώνα με τη Γουότφορντ, ο «Νο1» της Τότεναμ βγήκε από τα καρέ του για να «γεμίσει» προς την αντίπαλη περιοχή. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, έκανε γκελ στο χόρτο και «κρέμασε» τον Μπεν Φόστερ για να καταλήξει στα δίχτυα!
Τέλος, ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση δύο υποψήφιων… Ευρωπαίων, της Ρέντινγκ και της Πόρτσμουθ στο «Μαντεϊσκι».
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Μάντσεστερ Γ.-Μπόλτον 4-1 (14΄,25΄ Πάρκ, 17΄,74΄ Ρούνι – 87΄πεν. Σπιντ)
Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουν. 3-0 (4΄ Σεβτσένκο, 17΄ Καλού, 58΄ Μπάλακ)
Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (61΄ Ντεστέν, 74΄ Μπενζά)
Ρέντινγκ-Πόρτσμουθ 0-0
Τότεναμ-Γουότφορντ 3-1 (41΄ Τζένας, 63΄ Ρόμπινσον, 85΄ Γκάλι – 89΄ Χέντερσον)
Γουίγκαν-Φούλαμ 0-0
Σήμερα
Αστον Βίλα-Λίβερπουλ
Εβερτον-Αρσεναλ
Τσάρλτον-Νιούκαστλ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου