ΤΟΠΙΚΑ

Η έλλειψη φωτισμού κόστισε τη ζωή σε κατοικίδιο τετράποδο στον Αγ. Στέφανο

η-έλλειψη-φωτισμού-κόστισε-τη-ζωή-σε-κα-382655

Το κατοικίδιο τετράποδο ενός νεαρού ζευγαριού που διαμένει στον Αγ. Στέφανο στις Αλυκές «πλήρωσε» με τη ζωή του την καθυστερημένη πάνω από μήνα αντίδραση των αρμοδίων υπηρεσιών. Εδώ και ένα περίπου μήνα, ο δρόμος ήταν ολοσκότεινος.

Απέραντο σκοτάδι όπως λένε οι ίδιοι οι περίοικοι καθώς οι λάμπες φωτισμού είχαν όλες χαλάσει. Παρά το γεγονός ότι απευθύνθηκαν επανειλημμένως στο Δήμο Βόλου δεν είχαν βρει ανταπόκριση. Προχθές το βράδυ ένας ασυνείδητος οδηγός με το Ι.Χ. του εκμεταλλευόμενος και το σκοτάδι, αφού παρέσυρε και σκότωσε το σκυλί της οικογένειας συνέχισε την πορεία του ανενόχλητος και χωρίς φυσικά τύψεις.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια του σκύλου δημοσιοποίησε την «απώλεια» του αγαπημένου τετράποδου στα social media μαζί φυσικά με τις επισημάνσεις της για την αδιαφορία των αρμοδίων υπηρεσιών τόσο για τις χαλασμένες λάμπες όσο και για το γεγονός ότι το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή έχουν αφεθεί μηχανήματα έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη και έχουν σταματήσει.

Ως δια μαγείας… μετά τη δημόσια αποδοκιμασία οι λάμπες φωτισμού αντικαταστάθηκαν και εγένετο φως. Η νεαρή γυναίκα όμως αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη διαμαρτυρία της και με sms που έστειλε στον ίδιο το δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, ανταποκρίθηκε άμεσα μάλιστα, απαντώντας της σε προσωπικό επίπεδο για την αποκατάσταση του προβλήματος, έστω και εάν αυτή ήρθε αργά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου