ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικό ντέρμπι Εθνικού Ολυμπιακού – Αστέρα Ριζομύλου

τοπικό-ντέρμπι-εθνικού-ολυμπιακού-α-851206

Τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού και του Αστέρα Ριζομύλου γίνεται σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο στάδιο της Νεάπολης Βόλου για την 26η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι του Ολυμπιακού επιθυμούν να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και βαθμολογικά την υπόθεση τίτλος, κατακτώντας επί της ουσίας το νταμπλ στη φετινή περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα κατέκτησαν την περασμένη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό το κύπελλο της ΕΠΣΘ και πλέον βλέπουν μπροστά τους τον επικίνδυνο για όλα Αστέρα Ριζομύλου.
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στους 59 βαθμούς μετρώντας 19 νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο 23 αγώνων. Από την άλλη το συγκρότημα του Αντώνη Μάνδαλου σε 23 αγώνες έχει κατακτήσει την νίκη 10 φορές, έχει έρθει ισόπαλο επτά και έχει ηττηθεί σε έξι παιχνίδια.
Κατά την διάρκεια της πρώτης φοράς που οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες ο Αστέρας γνώρισε την ήττα στο Ριζόμυλο με 0-2 χάρη σε τέρματα του Μπιτέλη στο 42 και του Τζέκου στο 76. Ο Εθνικός Ολυμπιακός είναι πανίσχυρος εντός έδρας, αφού σε 11 παιχνίδια μετρά 10 νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ από την άλλη ο Αστέρας στα εκτός έχει να μετρήσει μόνο δύο ήττες.
Ο Μιχάλης Ζιώγας συμπεριέλαβε 20 άτομα στην αποστολή και είναι οι εξής: Ζαφείρης, Γ.Γεωργαντζιάς, Κ.Γεωργαντζιάς, Γιαννακόπουλος, Γκάγκας, Δενελάβας,Κάιας, Κακαζούκης, Κουβελάς, Κωστής, Κωστόπουλος, Φ.Μόσιος, Μουρκάκης, Μπιτέλης, Ξηροφώτος, Σαχπατζίδης, Τζέκος, Τζορμπατζής, Τσουρέλης και Ψαρόμπας. Στους τραυματίες και εκτός αποστολής παίκτες βρίσκονται οι :Μπέκος, Τσατσαλίδης, Π.Κωστής, Ι.Μόσιος, Στεφανής, Λιάρος, Μαγιώνας και Χάρχαρης.
Στον Αστέρα για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός Αντώνης Μανδαλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γουλιώτη, Καλόγηρο και Τανάγια ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι: Ευαγγέλου, Β. Βουραζέρης, Δ. Κουβελάς, Ιωάννου, Μαντζιάρης, Ν. Βουραζέρης, Λέτσιος, Καρατζιώλης, Καναλιώτης, Κουτέρης, Παναγιωτίδης, Σπανός, Καρανικολάου, Ναλπάντης, Καψούρης, Κουτσουνίδης ,Θ. Κουβελάς, Οικονόμου, Παλάσης, Πλασταράς, και Τσιγγώλης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λ. Λεγνωσίδης από το Κιλκίς με βοηθούς τους Ανθρακίδη και Ναλμπάντη του ίδιου συνδέσμου.

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
5η 18/10/06 Ρήγας – Ολυμπιακός……1-0
9η 12/11/06 Αστέρας – Ολυμπιακός…0-2
10η 19/11/06 Ρήγας – Αστέρας………….2-1
22η 21/2/07 Ολυμπιακός – Ρήγας……..1-3
25η 18/3/07 Ολυμπιακός – Αστέρας
27η 25/3/07 Αστέρας – Ρήγας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου