ΤΟΠΙΚΑ

Σε 100 χώρες ακίνητα της Μαγνησίας !!!

σε-100-χώρες-ακίνητα-της-μαγνησίας-851206

Στην 24η Διεθνή Εκθεση Infacoma (Δομικών υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών και Τεχνολογίας) και το 2ο Διεθνές Συνέδριο real estate που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη, συμμετείχε το γραφείο «Αγορά Ακινήτων» που έχει ως έδρα του το Βόλο.
Η Infacoma είναι η σημαντικότερη διεθνής έκθεση της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες εκθέσεις του κλάδου διεθνώς στον τομέα της δόμησης, με σταθερή πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης και διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η «Αγορά Ακινήτων», το μοναδικό επαρχιακό γραφείο που συμμετείχε στη διεθνή έκθεση και το διεθνές συνέδριο, αποκομίζοντας επαινετικά σχόλια για την οργάνωση του και την παροχή υπηρεσιών στον ευρύτερο τομέα του real estate.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το έργο του τοπικού γραφείου με υποκαταστήματα σε Αθήνα (Κώστας και Τάκης Κατέχος), Θεσσαλονίκη και Μόναχο, αναγνωρίστηκε από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως που προωθεί το real estate μέσω του διαδικτύου, με αποτέλεσμα άμεσα να κλεισθεί συμφωνία συνεργασίας. Πρόκειται για το πρώτο μεσιτικό γραφείο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο παγκόσμιο όμιλο επιχειρηματιών.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και υπεύθυνος του γραφείου «Αγορά Ακινήτων» κ. Ιάσονας Πεπονόπουλος, «χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που επισκέφθηκαν το γραφείο μας, πολλοί από τους οποίους ήταν κατασκευαστές και μεσίτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ειδικότερα κατασκευαστές και μεσίτες από Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Βουλγαρία, Ρουμανία ΗΠΑ, Ρωσία, ζητούσαν συνεχώς πληροφορίες, καθώς όπως προκύπτει από τις αναλύσεις της κτηματαγοράς, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για επενδυτές και αγοραστές».
Όπως είπε ο κ. Πεπονόπουλος, η «Αγορά Ακινήτων» έκλεισε συμφωνία με εταιρία ειδικευμένη στο παγκόσμιο real estate μέσω του διαδικτύου. Συμφωνία η οποία θα δώσει την δυνατότητα να διαφημίζονται τα ακίνητα του τοπικού γραφείου σε πάνω από 100 χώρες και 10 γλώσσες, για χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για μικρές και μεγάλες επενδύσεις.
«Στόχος μας μετά από αυτή τη μεγάλη συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι να προωθηθούν και στους ξένους επενδυτές τα ακίνητα του Πηλίου, των Βορείων Σποράδων, του Βόλου και ολόκληρης της Ελλάδας, που έχουμε σε αποκλειστικότητα», ανέφερε ο κ. Ιάσονας Πεπονόπουλος.
Η «Αγορά Ακινήτων», κάνοντας δυναμική είσοδο στον τομέα της αγοράς ακινήτων, έχει την δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες στον ευρύτερο τομέα του Real Estate (Ακίνητης Περιουσίας), σύμφωνα με τις ανάγκες τους:
Ιδιοκτήτης ακινήτου (ων):
• Διαμεσολάβηση στις συναλλαγές ακινήτων (πώληση – ενοικίαση – αντιπαροχή)
• Μελέτες αποπληρωμής Φόρων Κληρονομιάς και Γονικής Παροχής
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες (διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων)
• Διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων
Ενοικιαστής:
• Διαμεσολάβηση στις συναλλαγές ακινήτων (αγορά – ενοικίαση)
• Συμφέρουσα χρηματοδότηση από την Ελληνική & τη Διεθνή Αγορά, με πολύ χαμηλό κόστος
• Απόκτηση ακινήτου, σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου