ΤΟΠΙΚΑ

Προδόθηκε από την καρδιά του 54χρονος Βολιώτης επιπλοποιός

προδόθηκε-από-την-καρδιά-του-54χρονος-βο-393540

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Βολιώτη επιπλοποιού Νίκου Κανάρη. Ο Νίκος Κανάρης, άφησε το Σάββατο την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 χρόνων, αφήνοντας πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.

Ο άτυχος 54χρονος το Σάββατο, αφού έκανε τα καθιερωμένα ψώνια της οικογένειας, πήγε για καφέ με τους φίλους του, όμως όταν επέστρεψε στο σπίτι του άρχισε να παραπονιέται στη σύζυγό του Μαργαρίτα, υπάλληλο του Νοσοκομείου Βόλου, ότι αισθάνεται δυσφορία και πόνους στο στήθος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο, όμως λίγα λεπτά αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή, αφού η καρδιά του δεν άντεξε.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο στους δικούς του ανθρώπους, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, καθώς επρόκειτο για έναν πολύ ζωντανό και δημιουργικό άνθρωπο, προσηνή και ανιδιοτελή που εργάζονταν άοκνα για την οικογένειά του και ήταν πετυχημένος στον επαγγελματικό του κλάδο. Απαρηγόρητη η σύζυγός του Μαργαρίτα και τα δύο του παιδιά, Κωνσταντίνος και Γιώργος, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα ο δικός τους άνθρωπος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου