ΤΟΠΙΚΑ

Εκ νέου πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ ο περιφ. σύμβουλος Κ. Χαλέβας

εκ-νέου-πρόεδρος-της-εκπολ-ο-περιφ-σύμβ-398826

Σύντομος απολογισμός στην τελευταία συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου

Με πρόταση του περιφερειάρχη και με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου ορίστηκε εκ νέου Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Χαλέβας. «Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος από την ίδρυση της ΕΚΠΟΛ το 1996, έχοντας την προεδρία της εταιρείας από το 2011 και συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία, το πλούσιο έργο και τις δράσεις της εταιρείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας ο Κ. Χαλέβας, με έναν σύντομο απολογισμό, ενημέρωσε για το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της ΕΚΠΟΛ, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο την περασμένη τετραετή θητεία από το ΔΣ της εταιρείας, αποτελούμενο από τους Αργυρίου Αφροδίτη, Ζαχαρόπουλο Ευάγγελο, Ζέρβα Ανδρέα, Μπλάνα Πέτρο, Σαρακατσάνο Ιωάννη, Σταυροπούλου Βάσω, Τοκαλή Νίκο, Τζαβέλα Αδαμάκη Εύη, Τσαλίκη Τζούλια, Φώτη Γιώργο.

Στην τοποθέτησή του ο εκ νέου πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χαλέβας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2011 κληρονομώντας την ΕΚΠΟΛ από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με τις πλούσιες δράσεις κληρονομήσαμε και ένα υπέρογκο ποσό οφειλών προς τρίτους περίπου 150,000€ που εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας μας που καταγράψαμε επιτυχίες διεθνούς ενδιαφέροντος η εισφορά προς την ΕΚΠΟΛ μειώθηκε από 300,000€ ετησίως σε 50,000€ ποσό που δεν επαρκούσε όχι να καλύψουμε τις παλιές οφειλές γιατί εμείς δεν δημιουργήσαμε νέες αλλά ούτε τις αντιμισθίες και τις ασφαλιστικές εισφορές των συμβασιούχων εργαζομένων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου