ΤΟΠΙΚΑ

Οριστικά με Ορνιθόπουλο συνεχίζει ο Ολυμπιακός, κοντά με Μαντζιώρη

οριστικά-με-ορνιθόπουλο-συνεχίζει-ο-ο-851206

Οριστικά με τον Μίλτο Ορνιθόπουλο στις τάξεις του θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός την προσπάθειά του για παραμονή στην Β’ Εθνική μπάσκετ. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής χωρίς να έχει συμφωνήσει, αποφάσισε να ενισχύσει το βολιώτικο συγκρότημα την περασμένη αγωνιστική στις Σέρρες, δείχνοντας καλή θέληση και χάρη στην δική του εντυπωσιακή απόδοση ήρθε το πρώτο διπλό για τους ερυθρολεύκους. Μετά και από αυτό, οι διοικούντες και ειδικότερα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Σταυρίδης πήραν το μήνυμα ότι είναι απολύτως απαραίτητος για την ομάδα και φρόντισαν να ολοκληρώσουν με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση του. Ο Θεσσαλονικιός σέντερ που απείχε από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού λόγω του οικονομικού υπέγραψε προχθές αργά το βράδυ το νέο συμφωνητικό και έτσι το θέμα του τελείωσε θετικά.
Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο Νίκος Μαντζιώρης, που από χθες είναι στον Βόλο και μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο μάνατζερ του έχει προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα το απόγευμα με τους διοικούντες προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο καλαθοσφαιριστής να υπογράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαφορά στο οικονομικό είναι πολύ μικρή και αναμένεται να υπάρξει υποχώρηση και από τις δυο πλευρές.
Να θυμίσουμε ότι την αποχή είχαν ξεκινήσει πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Κυριακίδης, Ορνιθόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαντζιώρης και Καλιμανάς, αντιδρώντας έτσι στην μείωση αποδοχών που προσπάθησε να τους επιβάλλει ο Ερασιτέχνης. Από αυτούς έχουν επιστρέψει οι τρεις πρώτοι, ο τέταρτος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, ενώ ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν μια και η διοίκηση δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Καρακατσούνης προετοιμάζει τους παίκτες του για το δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Ερμή Λαγκαδά. Για να έχει αξία το σπουδαίο αναμφίβολα διπλό στις Σέρρες, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Παναγιώτης Νάνης που υπέστη βαρύ διάστρεμμα δεν βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ ο Αγγελάκης που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα αναμένεται να έχει συνέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες και να αγωνιστεί κανονικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου