ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη τριών εργατών αποθήκης δακοκτονίας

πρόσληψη-τριών-εργατών-αποθήκης-δακο-465176

Για την κάλυψη παροδικών αναγκών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι εκδόθηκε ανακοίνωση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την πρόσληψη τριών συνολικά ατόμων με την ειδικότητα των εργατών αποθήκης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι τριάντα τέσσερα ημερομίσθια από την ημέρα πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2015) για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Κύριο έργο των εργατών αποθήκης θα είναι η φορτοεκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών δακοκτονίας, καθώς και η παράδοση στους εργολάβους δακοκτονίας των απαραίτητων δακοκτονικών υλικών, από την αποθήκη δακοκτονίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων (ταχ. διεύθυνση: Αναλήψεως με Ελ. Βενιζέλου, Διοικητήριο, Βόλος) εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 18-6-2015 έως και 29-6-2015.

Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τα κριτήρια της πρόσληψης έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφημερίδας της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.pthes.gov.grΕφημερίδα της ΥπηρεσίαςΔιακηρύξεις – Προκηρύξεις, στους πίνακες ανακοινώσεων της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και των καταστημάτων των Δήμων της Περιφερειακής ενότητα Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου