ΤΟΠΙΚΑ

Η Ξανθη χθες 3 – 3 με τον Ατρόμητο

η-ξανθη-χθες-3-3-με-τον-ατρόμητο-851206

Με πλούσιο θέαμα στην επανάληψη και έξι γκολ «αποζημίωσαν» τον κόσμο που βρέθηκε στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Ξάνθη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε μέσα σε 19 λεπτά του β ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 56΄ με κεφαλιά του Ολιβέιρα, αλλά η Ξάνθη πέτυχε τρία γκολ μέσα σε έντεκα λεπτά. Στο 60΄και 65΄ με δύο πέναλτι του Μπάρκογλου και στο 71΄ με κεφαλιά του Καζάκη. Στο 73΄ ο Λουτσιάνο με φάουλ μείωσε σε 2-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κοκότοβιτς): Μιχαηλίδης, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Μαγκντί, Ιωάννου, Λαζανάς, Ολιβέιρα, Κατεμής, Γελαδάρης (87΄ Παγώνης), Σανόκο, Κουτσοσπύρος
ΞΑΝΘΗ (Ν. Κεχαγιάς): Μάλαρζ, Κωστούλας, Ζουέλα, Μαχράτζε, Κοντοδήμος, Μεσέρα (90΄ Μπαϊκαρά), Βρύζας, Κιντάνα (81΄ Φλίσκας), Γαρπόζης (54΄ Μπάρκογλου), Λαμπριάκος, Καζάκης
* Εκτός κέντρου εστιάζεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Εκεί όπου διεξάγονται «μάχες» για την κορυφή αλλά και την… ουρά της βαθμολογίας. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Ηρακλή και η νίκη μοιάζει μονόδρομος και για τους δύο. Για τους γηπεδούχους επειδή θέλουν να πάρουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και για τους φιλοξενούμενους που παίζουν, μάλλον, το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή στην κατηγορία.
Ιδιοι είναι και οι στόχοι για ΟΦΗ και Κέρκυρας αντίστοιχα που αναμετρώνται στο «Παγκρήτιο». Με την… πλάτη στον τοίχο θα παίξει η ΑΕΚ στη Λάρισα αφού ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημά της πιθανότατα θα την απομακρύνει κι άλλο από τη 2η προνομιούχο θέση (ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ). Επιστροφή στις νίκες και την… ηρεμία θέλει ο Ολυμπιακός στην Καλαμαριά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα ο οποίος όμως «διψάει» για το τρίποντο που θα τον απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής:
15:00 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Ιωνικός
15:00 (Ηράκλειο) ΟΦΗ-Κέρκυρα
16:45 (Καλαμαριά) Καλαμαριά-Ολυμπιακός Alpha
16:45 (Αλκαζάρ) Λάρισα-ΑΕΚ S/S
19:00 (Θεσ/κη) Αρης-Ηρακλής ΝΕΤ
19:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Εργοτέλης S/S

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου