ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση του δήμου Βόλου και δήλωση του Α. Σαββάκη

ανακοίνωση-του-δήμου-βόλου-και-δήλωση-602790

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η νέα Δημοτική Αρχή του Βόλου, υπό τον κ. Αχιλλέα Μπέο, έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από το να συμμετέχει και να ενισχύει διάφορα πανηγυράκια, και φιέστες, που από ορισμένους χαρακτηρίζονται και σαν «αρπαχτές» που διοργανώνουν διάφοροι τύποι και που μάλιστα έχουν και δημόσια καταγγελθεί για τις δραστηριότητες τους αυτές (βλ. καταγγελία του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Τέλη Μπασδάνη).

Ετσι η ανακοίνωση του αυτοδιαφημιζόμενου σαν προέδρου ενός ομίλου επιχειρήσεων, κάποιου Γ. Καρεκλίδη, ότι από τον Δήμαρχο Βόλου εκδόθηκε «απαγορευτικό» για τη συμμετοχή συνεργάτη του – αντιδημάρχου, σε μια εκδήλωση για την ανάπτυξη στη Μαγνησία (!), αντιμετωπίζεται σαν μια φαιδρή απόπειρα διαφημιστικής προβολής και μόνο και δεν μας αφορά.

Αλίμονο για το Βόλο και τη Μαγνησία αν περίμενε την ανάπτυξή της από τον Ομιλο Καρεκλίδη, με τέτοιου είδους πανηγύρια. Η μόνη ανάπτυξη που θα μπορούσε να συνεισφέρει ο εν λόγω Ομιλάρχης είναι η καταβολή των υπέρογκων χρεών του στο Δημόσιο από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου του, για την οποία εμείς ως Δήμος, θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, δεν θα συμβάλλουμε με τα χρήματα των πολιτών».

Στο μεταξύ, στην ακόλουθη δήλωση προχώρησε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, κ. Αρης Σαββάκης:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για την έντονα δυσφημιστική αναφορά στο πρόσωπό μου από το site magnesianews. gr ότι δήθεν αθέτησα την υπόσχεσή μου και δεν θα είμαι ομιλητής σε μια διημερίδα που οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας διατείνονται ότι πραγματοποιούν με θέμα την ανάπτυξη στη Μαγνησία.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι το δημοσίευμα είναι ψευδέστατο, αποκρύπτει άλλους στόχους και ότι ουδέποτε αποδέχτηκα πρόταση να είμαι ομιλητής στην εκδήλωση αυτή, οι στόχοι της οποίας άλλωστε δεν πείθουν και για την αποτελεσματικότητά της.

Σε ό,τι αφορά τα περί «απαγορευτικού» από πλευράς του Δημάρχου, ένα μόνο σχόλιο: Είναι η πιο αδιάψευστη μαρτυρία για τη στόχευση που είχαν οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. Αλλά ως συνήθως απέτυχαν Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία της Δημοτικής μας Αρχής, πολλώ δε μάλλον τέτοιες αφελείς και ερασιτεχνικές απόπειρες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου