ΤΟΠΙΚΑ

Επικίνδυνες αποστολές για Εθν. Ολυμπιακό και Ρήγα

επικίνδυνες-αποστολές-για-εθν-ολυμπι-851206

Επικίνδυνες αποστολές θεωρούνται οι σημερινές αναμετρήσεις και για τις δυο από τις τρεις ομάδες του νομού στο περιφερειακό πρωτάθλημα που αντιμετωπίζουν ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Αν θέλουν να φύγουν νικήτριες, θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα νικητή. Οι αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 15.30 μ.μ.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Η συνέχεια «καλεί» τον Εθνικό Ολυμπιακό να αντιμετωπίσει σήμερα εκτός έδρας το συγκρότημα των Παραληθαίων. Ο αγώνας στα Τρίκαλα αναμένεται δύσκολος καθώς ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζιώγα και των παικτών του βρίσκεται στην προτελευταία θέση και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμη μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της μετά την αναμέτρηση με τον Ταυρωπό. Όπως τόνισε και ο ερυθρόλευκος τεχνικός “Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πάρα πολύ επικίνδυνο, μιας δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Αν θέλουμε να φύγουμε με την νίκη θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.”
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Γ.Γεωργαντζιάς, Κ.Γεωργαντζιάς, Γκάγκας, Δενελάβας, Ζαφείρης, Κάιας, Κακαζούκης, Κουβελάς, Ε.Κωστής, Κωστόπουλος, Μουρκάκης, Μπέκος, Μπιτέλης, Ξηρόφωτος, Σαχπατζίδης, Τζέκος, Τζορμπατζής, Τσουρέλης και
Φ.Μόσιος. Εξ άλλου τον Εθνικό Ολυμπιακό περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα που τον φέρει να αντιμετωπίζει την Κυριακή τους Παραληθαίους, έπειτα την Τετάρτη τον Θησέα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Αστέρα Ριζομύλου.
Ο Ρήγας Φεραίος
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενείται Σήμερα στην Καρδίτσα από τον Ταυρωπό.
“Ο σύλλογος της Καρδίτσας καίγεται για βαθμούς και θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια την συγκομιδή βαθμών “δηλώνει ο Λάκης Μπακάλης. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γρούνα από τιμωρία, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας είχε ξεκινήσει και ο Φασούλας που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Βελτίωση παρουσίασαν και οι Μπάτης-Τσιαντής που είναι ετοιμοπόλεμοι και θα βοηθήσουν με την σειρά τους, τους κυανόλευκους. Την αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός του Ρήγα συμπληρώνουν οι: Αποστολίδης, Αράπης, Βέργος, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Ίττης, Καραπλιάγκος, Κουντούρης, Λάππας, Λυρίτσης, Νούσιας, Σπαθής, Τάσσος, και Χατζηαθανασίου. Στους μόνιμα τραυματίες συγκαταλέγεται ο Λάτος, ενώ ο Αρσένος δεν θα αποφύγει τελικά το χειρουργείο και την επέμβαση στο τραυματισμένο γόνατό του.
Ο Αστέρας Ριζομύλου
Μετά την αγωνιστική απραξία και το αγωνιστικό ρεπό ο Αστέρας επιστρέφει για να αγωνιστεί στην 25η αγωνιστική κόντρα στον ουραγό Α.Ο Καρδίτσας στο Ριζόμυλο.
Οι κοκκινόμαυροι αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο τόσο κόντρα στον ΑΟΚ όσο κόντρα και στο κακό τους εαυτό στα εντός έδρας παιχνίδια. Η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες αγγίζει τους 17βαθμούς αλλά ο Αντώνης Μάνδαλος τονίζει στους παίκτες του πως ο αντίπαλος χρειάζεται την ανάλογη προσοχή και δε πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, μιας και αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα βρεθούν προ εκπλήξεως μιας και ο ΑΟΚ έχει ανακάμψει και δείχνει πως θα το παλέψει για την σωτηρία. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον τεχνικό της ομάδας να έχει στην διάθεσή του όλους τους ετοιμοπόλεμους πλην των τραυματιών Βολιώτη, Καλόγηρο και Τανάγια.
Η 25η αγωνιστική
Φαρκαδώνα- Ηρακλής Χάλκης (1-1)
Ηρακλής Σοφάδων- Κίσσαβος (2-2)
Ταυρωπός Καρδίτσας-Ρήγας Φεραίος (1-0)
Αχιλλέας Φαρσάλων-Αρης Αγ. Κων/νου (2-3)
ΑΕ Παραληθαίων- Εθν. Ολυμπιακός Β. (1-0)
Φωκικός- Απόλλων Λάρισας (4-0)
Αστέρας Ριζόμυλου- ΑΟ Καρδίτσας (0-2)
Φιλοκτήτης-Βελούχι (3-1)
Ρεπό:Νίκαια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου