ΤΟΠΙΚΑ

«Συγγνώμη» με γκολ από τον Σαϊτιώτη

συγγνώμη-με-γκολ-από-τον-σαϊτιώτη-851206

Με μπροστάρη τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος επέστρεψε από την «τιμωρία» του, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και διατηρήθηκε κοντά στις προνομιούχες θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα.
Ο 27χρονος επιθετικός της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα ήταν αυτός που στο 84 «ξεκλείδωσε» την απροσπέλαστη έως τότε άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με αυτή την ήττα έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Μάλιστα, ο Σαϊτιώτης θέλοντας να δείξει τη μεταμέλειά του για όσα προηγήθηκαν, στον πανηγυρισμό του υποκλίθηκε στον κόσμο, από τον οποίο ζήτησε συγγνώμη δείχνοντας την καρδιά του…
Η ομάδα της Τρίπολης παραλίγο να κάνει τη ζημιά στους Γιαννιώτες με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντιμπάλα στο 93’, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαλόπουλος με τη βοήθεια του… γκολκίπερ του Αστέρα Συμεωνίδη «λύτρωσε» τον ΠΑΣ και του χάρισε τη νίκη.
Ο ΠΑΣ από το 65 αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αντάντο, κάτι που εξαγρίωσε σε εκείνο το σημείο τους οπαδούς των γηπεδούχων που έβριζαν εν χορώ τον Βασσάρα. Ο διεθνής Θεσσαλονικιός διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και πήρε τους βοηθούς του για να αποχωρήσουν από το γήπεδο, αλλά τελικά μεταπείστηκε να ξαναρχίσει το ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με 7 λεπτά καθυστέρηση.
Tο υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
(11/3, 15:00)
Πανσερραϊκός-Χαϊδάρι ΑΟ
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός
Προοδευτική-Πανθρακικός
Βέροια-Καλαμάτα
Καστοριά-Εθνικός Αστέρας
Αγροτικός Αστέρας-Ηλυσιακός
Εθνικός Πειραιώς-Μεσσηνιακός
ΔΕΥΤΕΡΑ: (12/3, 17:00, ET3)
Θρασύβουλος-Καλλιθέα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου