ΤΟΠΙΚΑ

«Χρυσή» για 7η χρονιά η Κοσμίδου

χρυσή-για-7η-χρονιά-η-κοσμίδου-851206

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε ανδρών – γυναικών, παίδων – κορασίδων, της επίσημης Ομοσπονδίας καράτε. Αξιόλογη ήταν η εμφάνιση της Ακαδημίας Kyokushinkai Καράτε Βόλου (του Γιώργου Κοσμίδη) η οποία απέσπασε τέσσερα μετάλλια, ένα στο γυναικών και τρία στο παίδων και κορασίδων αντίστοιχα. Την 1η θέση – χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου για 7η συνεχή χρονιά στην κατηγορία γυναικών – 53 κιλά φανερώνοντας το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό της επίπεδο αλλά και την μεγάλη της εμπειρία μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.
Εκτός της Βίκυς όμως η Ακαδημία Kyokushinkai Καράτε είχε στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων επιτυχίες με τους: Στέκα Ηλία 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων – 60 κιλά γεννηθείς το 1991 (πήρε το εισιτήριο για το Βαλκανικό των παίδων που θα γίνει στην Ρουμανία τον Ιούλιο), Κρίσιλα Γιάννη 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων – 50 κιλά γεννηθείς το 1992 και Ματσούκα Γεωργία 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων – 45 κιλά γεννηθείσα το 1994.
Πολύ καλή όμως ήταν και η εμφάνιση των άλλων αθλητών της Ακαδημίας όπως της Καραπλιάγκου Βασιλικής, η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία γυναικών χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο χάνοντας στο ρεπασάζ και κατακτώντας την τέταρτη θέση. Την τέταρτη θέση απέσπασαν και οι μικροί αθλητές Κολοβός Χρήστος, Ψήφος Παναγιώτης, Ζαπάντη Έλενα και Γεωργούδης Δημήτρης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου