ΤΟΠΙΚΑ

Αναστέλλονται μέχρι τέλους του 2007 οι προσλήψεις στο Δημόσιο

αναστέλλονται-μέχρι-τέλους-του-2007-οι-πρ-851206

Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, αναστέλλονται οι προσλήψεις στο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του 2007. Η πρόσληψη θα επιτρέπεται μόνο ύστερα από έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής.
Η εγκύκλιος ορίζει ότι αναστέλλεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007 ο διορισμός και η πρόσληψη του πάσης φύσεως προσωπικού του Δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους τουλάχιστον κατά 50% του ετήσιου προϋπολογισμού τους.
Η αναστολή των διορισμών και των προσλήψεων ισχύει και για το προσωπικό των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, με εξαίρεση τις ανώνυμες εταιρίες, καθώς και για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου όλων των ανωτέρω φορέων με φυσικά πρόσωπα.
Ο διορισμός και η πρόσληψη προσωπικού θα επιτρέπεται κατ εξαίρεση μόνο ύστερα από έγκριση της τριμελούς Διυπουργικής Επιτροπής.
Η εγκύκλιος ζητά από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους λοιπούς τομείς του δημόσιου τομέα να υποβάλλουν τον προγραμματισμό των αναγκών τους, σε τακτικό και έκτακτο προσωπικό, το αργότερο έως τις 30 Μαρτίου 2007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου