ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Εκκληση
Εκκληση στον κόσμο για ουσιαστική ηθική βοήθεια κάνει η Νίκη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους, γνωρίζοντας και την κρισιμότητα του αγώνα, γνωρίζοντας ότι παίζουν με τον πρωτοπόρο και γνωρίζοντας ότι η προϊστορία είναι θετική, ετοιμάζονται την Κυριακή για ένα δυναμικό παρών.

Αφοί Κυπαρίσση Α.Ε.!
Ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης πέτυχε δύο γκολ την Τετάρτη εναντίον του Εθνικού Κατερίνης και έφτασε τα 145 γκολ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ετσι μαζί με τον αδελφό του, Θωμά, που είδε το παιχνίδι από τον πάγκο, συμπλήρωσαν τον αριθμό των 300 γκολ σε Α, Β και Γ Εθνική!
Αν και οι δύο μαζί μετρούν 72 χρόνια ζωής, 35 είναι ο Παναγιώτης και 37 ο Θωμάς, δεν έχουν χάσει την επαφή τους με τα δίχτυα. Ο πρώτος μάλιστα μέχρι τα 24 χρόνια του έπαιζε στο Περιφερειακό και στη συνέχεια άρχισε να σκοράρει στα επαγγελματικά, ενώ και ο Θωμάς είχε κενά διαστήματα σε Αρη και Λάρισα.
Ο Θωμάς έχει πιο έντονη παρουσία στην Α Εθνική, αφού εκεί έχει πετύχει 46 γκολ. Ακόμα μετράει 47 στην Β Εθνική και 62 στην Γ.
Ο Παναγιώτης δεν έπαιξε ποτέ στην Α Εθνική, αλλά και στην Β δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία, με οκτώ μόλις γκολ σε 61 παιχνίδια! Αντίθετα στην Γ Εθνική έχει φτάσει τα 137 με τα 13 φετινά του, που τον φέρνουν πρώτο σκόρερ στο Βόρειο όμιλο, αλλά και στην κορυφή της ενιαίας λίστας της Γ Εθνικής.

Πιο κοντά από ποτέ
«Ενα της σημάδι μόνο» περιμένει από την Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκειμένου να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση του Ροναλντίνιο!
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, που θεωρούν πιο πιθανό παρά ποτέ το ενδεχόμενο συμφωνίας των δύο ομάδων ώστε ο «Ρόνι» να γίνει κάτοικος «Σαν Σίρο».
Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο, καθώς θεωρούν πιο χρήσιμο για την ομάδα τους και εξελίξιμο ποιοτικά τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Σάμουελ Ετό’ο.

Σύσκεψη
Από κάπου προτάθηκε να γίνει μια σύσκεψη για τη Νίκη, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια, καθώς κανείς δεν ανέλαβε την πρωτοβουλία.

Αργοπορία
Καθυστερεί η επόμενη αγωνιστική για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς το παιχνίδι με την Άρτα είναι στις 21 Μαρτίου και μεσολαβεί αρκετός χρόνος, με τον Κώστα Σταματίου να ψάχνει τρόπους να κρατήσει φρέσκια την ομάδα.

Δίδυμο
Βρέθηκαν προχθές βράδυ στο Μόναχο και στη μετάδοση του αγώνα της Μπάγερν με τη Ρεάλ έβγαλαν πολύ γέλιο.

Ετοιμασίες
Σε φουλ ρυθμούς εργάζονται στην ΕΠΣΘ για να ετοιμάσουν τις πολλές και μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται. Εκτός από την αυριανή εκδήλωση κοπής πίτας, την ερχόμενη Τετάρτη είναι ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών που θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό για πρώτη φορά και που έχουν κληθεί όλες οι αρχές. Αναμένεται να ακολουθήσει άλλη μία εκδήλωση από την ΕΠΣΘ που πιθανόν θα ονομαστεί γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ενώ στις 5 Μαΐου το Πανθεσσαλικό, η ΕΠΣΘ και η ΕΠΟ θέλουν να πάρουν άριστα στην διοργάνωση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος.

Φιλοξενία
Για άλλη μία φιλοξενία μικτών ομάδων ετοιμάζεται η Μαγνησία, καθώς στις 21/3 στο Στάδιο Αλμυρού θα φιλοξενηθεί ο αγώνας Εύβοια – Λάρισα. Πριν από μία εβδομάδα η φιλοξενία των μικτών ομάδων Ηλείας και Καβάλας στην Αγριά πήρε μόνο συγχαρητήρια και τώρα για τον Αλμυρό είναι μια πρόκληση.

Κόσμος
Μεγάλες… πιένες αναμένεται να ζήσει το «Αλκαζάρ» τις προσεχείς ημέρες. Την Κυριακή η Λάρισα φιλοξενεί την ΑΕΚ σ΄ ένα κρίσιμο ματς πρωταθλήματος και την Τετάρτη 14 Μαρτίου περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Το ταμπούρλο
Νέα σφοδρότατη επίθεση εις βάρος του υφυπουργού Αθλητισμού εξαπέλυσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης μέσω συνέντευξής του
Αναφερόμενος στη γνωστή διένεξη της Πολιτείας με την ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν χειμαρρώδης, αλλά κατέφυγε σε λεκτικές ακρότητες στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλει ο υφυπουργός ν αλλάξει το εκλογικό σύστημα της Ομοσπονδίας. Μα, δεν πρέπει να θέλει. Τι θα πει “θέλω” ν αλλάξω εκλογικό σύστημα; Η Συνθήκη της Νίκαιας αναγνώρισε το αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών. Ερχεται κάποιος να επιβάλει κάποιους νέους κανόνες κι εμείς θα βαράμε το ταμπούρλο; Επειδή δηλαδή αποφασίζει κάτι ο Ορφανός, πρέπει εμείς να το αποδεχθούμε;».

Στις 17/3 ξεκινούν
Η κλήρωση των αγώνων των πανελλήνιων πρωταθλημάτων υποδομής μικτών ομάδων των ενώσεων για τις κατηγορίες τζούνιορ και προπαίδων πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτή στον 5ο όμιλο συμμετέχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας, της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων . Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 17/3, όταν η ΕΠΣ Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την ΕΠΣ Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου