ΤΟΠΙΚΑ

Με την αστοχία και τη διαιτησία …τα έχουν στον Ολυμπιακό

με-την-αστοχία-και-τη-διαιτησία-τα-έχ-851206

Με την τύχη τους και με την διαιτησία τα έχουν βάλει στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Πολύκαστρο την Τετάρτη. Οι ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται στην 2η θέση με 51 βαθμούς σε 24 αγώνες έναντι 53 βαθμών του πρωτοπόρου Πιερικού σε 23 παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς από τα πρώτα λεπτά αλλά τόσο η προσπάθεια του Μασάντο στο 6 όσο και του Αλέξη Γεωργιάδη στο 10 δεν μπόρεσαν να μετουσιωθούν σε γκολ. Βέβαια ρόλο στην επιθετική δυστοκία διαδραμάτισε και η απουσία του Βαγγέλη Διαμάντη που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, αλλά και όταν πέρασε στην θέση του Χατζή στο 38 έδειξε πως ήταν φανερά επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και σφίγγοντας τα δόντια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Το θετικό είναι πως στην χθεσινή αποθεραπεία των παικτών ο νεαρός επιθετικός ήταν σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση. Παράλληλα ο Διαμάντης δεν μπόρεσε να σκοράρει και να συνεχίσει έτσι το σερί των συνεχόμενων γκολ, αφού πριν από το ματς μετρούσε γκολ σε τρία σερί παιχνίδια.
Με δυσμενή σχόλια χαρακτηρίστηκε από την άλλη και το διαιτητικό τρίο των Φραγκάκη, Μανάκη και Κωνσταντινίδη του συνδέσμου Καβάλας με τους πλάγιους Μανάκη και Κωνσταντινίδη να συγκεντρώνουν τα πυρά για άστοχες υποδείξεις οφ σάιντ που στέρησαν από τους φιλοξενούμενους να εκδηλώσουν επίθεση. Η διαιτησία χαρακτηρίστηκε ως εκνευριστική από τους ερυθρόλευκους, με το στοιχείο αυτό όμως να μην αποτελεί δικαιολογία για το εκτός έδρας στραβοπάτημα.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι υποχρεωμένοι από εδώ και πέρα να κοιτάξουν την συνέχεια και να μη μείνουν στον αγώνα του Κιλκίς. Άλλωστε τίποτα δεν έχει κριθεί προς το παρόν και απομένουν άλλοι οκτώ πραγματικοί τελικοί απέναντι σε δύσκολες ομάδες που αν δεν προσεχθούν μπορούν να κάνουν τη ζημιά.
Το πρόγραμμα φέρνει τους Βολιώτες να αντιμετωπίζουν στις 21 Μαρτίου στο ΕΑΚ για την 26η αγωνιστική την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας. Παιχνίδι από το οποίο θα λείψουν για ακόμη μια φορά ο Πέτρου και ο Πακάλτσης. Η απουσία του Πέτρου ήταν καταλυτική στο ματς, αφού ο απροπόνητος Ακπαρίδης κατάφερε να μπαλώσει αρκετά κενά σε αντίθεση με τον Καρατζά που δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα. Στην θέση του Πακάλτση χρησιμοποιήθηκε ο Χατζής που ξεκίνησε με πρόβλημα, αλλά η αλλαγή του με τον Διαμάντη έγινε περισσότερο λόγω τακτικής.
Η ομάδα προπονήθηκε χθες χωρισμένη σε δυο γκρουπ. Το πρώτο απαρτίζονταν από όσους παίξανε στο Πολύκαστρο και το 2ο από τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, με τον Κώστα Σταματίου να αναζητά για τη επόμενη εβδομάδα έναν αντίπαλο, ώστε η ομάδα του να δώσει αγώνα φιλικού χαρακτήρα και οι ποδοσφαιριστές του να μην χαλαρώσουν από την διακοπή και την ροή των αγώνων. Οι δυο ομάδες που παίζουν σε αυτό το σενάριο είναι ο ΑΟ Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Καμία εξέλιξη με Γλύκο
Καμία εξέλιξη δεν υπήρχε στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος έχει λάβει το προσύμφωνο από την ΠΑΕ και το εξετάζει πάντα σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 21χρονου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έχουν γίνει ήδη αρκετές επαφές με τον εκπρόσωπο του τερματοφύλακα, ο οποίος δηλώνει θετικός στην προοπτική ανανέωσης, ώστε να μη χαθεί μέσα από τα χέρια των υπευθύνων ακόμα ένα ταλέντο του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου