ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Και στο στυλ και στο ύφος ο Παυλίδης μού θυμίζει απολύτως έναν τοπικό δήμαρχο, εδώ της περιοχής μας, που ενώ όλη η κοινωνία τον έκραζε, αυτός όχι μόνο έλεγε ότι παραμένει δήμαρχος, αλλά ξανακατέβαινε και υποψήφιος. Το ίδιο κάνει κι ο Παυλίδης που του μοιάζει. Ε, μη ρωτάτε ονόματα, εσείς είστε έξυπνοι αναγνώστες.

Αυτή η σχολή Παυλίδη είναι η λεγόμενη πολιτική σχολή του ζαμανφουτισμού. Για την ύπαρξη αυτής της σχολής ευθύνεται οπωσδήποτε ο Καραμανλής. Ο μπάρμπας του τους έριχνε μια κλωτσιά στα οπίσθια και τους εκπαραθύρωνε. Αυτός δεν έχει τα δυναμάρια. Κλωτσάει καμιά μπάλα και τραυματίζεται κιόλας.

Ο σοσιαλιστής Αλμούνια πρότεινε μείωση μισθών στην Ελλάδα!!! Βέβαια δεν πάει στην χώρα του την Ισπανία να τα προτείνει αυτά που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και μεγαλύτερα, γιατί εκεί θα νιώσει τα κέρατα του ταύρου στα οπίσθιά του.

Νέα μέτρα προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ρωτούν οι οικονομικοί αναλυτές ποιοι θα πληρώσουν στη νέα φάση των φορομπηχτικών μέτρων. Οι περισσότεροι, όπως πάντα. Οι περισσότεροι, που είναι και οι ασθενέστεροι οικονομικά και δεν μπορούν να ξεφύγουν απ΄ την τσιμπίδα. Οι μονίμως ύποπτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Οταν οι ψηφοφορίες στη Βουλή είναι φανερές, η Νέα Δημοκρατία συμμετέχει, όταν είναι μυστικές απέχει. Αυτό που λέγεται πολιτική συνείδηση έχει μια διασταλτική ερμηνεία. Ξέρετε κανένα τυφλό να διασχίζει λεωφόρο σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου