ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ από βιασμό 14χρονου στο Βόλο

σοκ-από-βιασμό-14χρονου-στο-βόλο-681081

Το κτήνος εκμεταλλεύτηκε τη νοητική στέρηση του εφήβου

Σοκ στο Βόλο προχθές το βράδυ. Δεκατετράχρονος Λαρισαίος με νοητική υστέρηση, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπεσε θύμα παρά φύση βιασμού από 30χρονο επίσης Λαρισαίο. Ο ανήλικος καλούσε σε βοήθεια στο δρόμο σε κατάσταση εκτός ελέγχου…

Ο έφηβος βρέθηκε το κέντρο της πόλης στις 9 το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να καλεί σε βοήθεια. Δεν είχαν περάσει παρά λίγα λεπτά από τον εφιάλτη σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου.

Εμφανώς αποπροσανατολισμένος, σοκαρισμένος, απελπισμένος ο νεαρός προέτρεπε τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας, που έκαναν περιπολία, να συλλάβουν το δράστη.

Δεν είχαν περάσει παρά λίγα λεπτά από τον εφιάλτη. Ο τρόμος στα μάτια, ο πανικός, η σύγχυση, όλα μαρτυρούσαν την τραυματική εμπειρία που έζησε ο έφηβος μόλις λίγο πριν.

Ο ανήλικος το είχε βάλει στα πόδια από το δωμάτιο. Λόγω διαφοράς ηλικίας και ως εκ τούτου της υπεροχής της δύναμης αλλά και της αντίληψης του δράστη, ο 14χρονος παρά τη σθεναρή αντίδρασή του κατάφερε να ξεφύγει δυστυχώς όταν ο δράστης είχε ολοκληρώσει τη φρικιαστική πράξη.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν στο ξενοδοχείο και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν το δράστη ακόμη γυμνό και τον συνέλαβαν. Ο 14χρονος φεύγοντας είχε πάρει τα ρούχα του βιαστή προφανώς με σκοπό να τον εγκλωβίσει στο ξενοδοχείο.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ξεκίνησε άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης με τη λήψη καταθέσεων.

Δράστης και θύμα είναι φίλοι εδώ και λίγο καιρό. Ο 14χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκαναν παρέα εδώ και τρεις – τέσσερις μέρες. Προφανώς δεν υποψιαζόταν το σχέδιο του βιαστή.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο ανήλικος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όταν του πήραν κατάθεση.

Ο βιαστής κρατείται και θα οδηγηθεί μεθαύριο Τρίτη στον Ανακριτή Βόλου. Χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση νοητικής στέρησης σε ασέλγεια.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου