ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Τέλος μίας εποχής και για την «Ελευθεροτυπία» μετά την παραίτηση του Σεραφείμ Φυντανίδη από τη θέση του Διευθυντή, επειδή δεν δέχθηκε μείωση των αποδοχών του (σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή).
Για κάποιους, δείγμα ανακατατάξεων στο χώρο του Τύπου και νέων συμμαχιών που στήνονται ενόψει εκλογών.

Δεν ήταν ακριβώς απολογισμός τριετίας κυβερνητικού έργου, αλλά μάλλον κριτική προς την αντιπολίτευση η ομιλία Καραμανλή. Εμμέσως είπε για εκλογές το 2008 (εμμέσως όμως…).

Πώς απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην επίθεση Καραμανλή; Κάνοντας upgrade στη «Μαύρη Βίβλο» της κυβερνητικής αναξιοπιστίας και σηκώνοντας τους τόνους στο θέμα του Τσιτουρίδη. Τα αποτελέσματα θα φανούν στην επόμενη δημοσκόπηση.

Κανονικά και κατ’ αντιστοιχία, οι καταγγελίες Παπανδρέου για τις «μίζες» και τη διαφθορά στη δημόσια ζωή δεν θα γίνονται σε κάτι σαν του «Μπαϊρακτάρη» αλλά μάλλον σε κανένα σούσ – μπαρ.

Κουίζ: Πόσες φορές προλαβαίνει μέχρι τις εκλογές να ανακοινώσει την επανασύσταση του κόμματός του ο Παπαθεμελής; Η χθεσινή, πάντως, ήταν η δεύτερη φορά…

Πολλές δεκάδες οι μέρες του έτους οι αφιερωμένες κάπου ή σε κάτι. Φαντασθείτε ότι μόνο τον Μάρτιο έχουμε τις εξής: 8 Μαρτίου Μέρα της γυναίκας, 15 Μαρτίου Μέρα του καταναλωτή, 20 Μαρτίου Μέρα της Γης, 21 Μαρτίου Μέρα της ποίησης, της δασοπονίας, κατά του ρατσισμού, 21 Μαρτίου Μέρα του ύπνου, 22 Μαρτίου Μέρα του νερού, 23 Μαρτίου της Μετεωρολογίας, 24 Μαρτίου κατά της φυματίωσης, 27 Μαρτίου Μέρα Θεάτρου, 30 Μαρτίου Μέρα αντισύλληψης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου