ΤΟΠΙΚΑ

Προετοιμασία για τα έργα του Δ Κ.Π.Σ.

προετοιμασία-για-τα-έργα-του-δ-κ-π-σ-851206

Η σύνταξη της μελέτης για το κτίριο της Κίτρινης Αποθήκης , που ζητείται να χρηματοδοτηθεί από το Δ ΚΠΣ είναι μία από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής
Η προετοιμασία των μελετών εν όψει της τέταρτης προγραμματικής περιόδου και οι προτεραιότητες των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και πρέπει να δρομολογηθούν, αποτέλεσαν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες υπό το δήμαρχο Βόλου με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Ο κ. Αλέκος Βούλγαρης έδωσε κατευθύνσεις προκειμένου να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι διαδικασίες για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος.
Τις επόμενες μέρες εξάλλου αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών το τεχνικό δελτίο που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου να εγκριθούν πιστώσεις περίπου 500.000 ευρώ που αφορούν στην απόκτηση έκτασης που βρίσκεται δίπλα από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ και που θα διαμορφωθεί ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.
Στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι σε πρώτη φάση, εκτός από τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται στις συνοικίες, είναι να δοθεί προτεραιότητα στη σύνταξη της μελέτης για την αξιοποίηση της Κίτρινης Αποθήκης, της μελέτης για τη συνολική ανάπλαση του θαλασσίου μετώπου από Άναυρο μέχρι Σωρό και στο έργο που αφορά την ανάπλαση και φωτισμό των δημοσίων κτιρίων.
Την ερχόμενη Δευτέρα εξάλλου προγραμματίζεται νέα σύσκεψη με την Τεχνική Υπηρεσία με αντικείμενο την προετοιμασία για το Τέταρτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και ειδικότερα για τις μελέτες που θα πρέπει να συνταχθούν, προκειμένου να υπάρξει ωριμότητα για την διεκδίκηση κονδυλίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου