ΤΟΠΙΚΑ

Ηττα από τον ΠΑΟΚ για τον Βόλος 2004

ηττα-από-τον-παοκ-για-τον-βόλος-2004-851206

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ Βόλος 2004, που ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Οι Βολιώτισσες έχασαν 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θέρμη, με το Δικέφαλο του Βορρά να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και να φτάνει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Βόλος 2004 άντεξε στο α ημίχρονο, αλλά στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΟΚ, που έχει στον πάγκο του τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής γυναικών της Σερβίας, Ντέρτσα Κρίτσκιτς, μπόρεσε να πετύχει δύο τέρματα. Στο 51ο λεπτό η Κυνοσίδου με σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 69ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που οδηγεί την κούρσα στο βόρειο όμιλο της Α Εθνικής, διπλασίασε τα τέρματά της. Η Παντελιάδου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε η Τσιάκα και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 2-0.

Η χθεσινή αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Παντελιάδου, η οποία στο 79ο λεπτό τραυματίστηκε στο πρόσωπο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου της τοποθετήθηκε νάρθηκας στη μύτη. Τον αγώνα διηύθυνε ο Τσαρτσαλής από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Μπλάτσα, Σαμπανίδου, Αδαμάκη (82’ Σπύρου), Θεοδωρίδη, Παντελιάδου (79’ λ.τρ. Φιλιππίδου), Τσιάπανου (85’ Κοσμίδου), Τελέκογλου, Κυνοσίδου (89’ Φ. Κόττα), Σανόγεβιτς (89’ Μ. Κόττα), Τσιάκα.

ΒΟΛΟΣ 2004: Μαρασίδη, Ζαμπάκα, Σταμοπούλου (52’ Κουσκούνη), Ντάφου, Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη, Κουλοχιέρη, Τσιρδάνη, Τσιλιώνη (46’ Σαχναζαριάν), Ρατζέλοβιτς, Δημητριάδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου