ΤΟΠΙΚΑ

Ακυρη η συμφωνία του Χατζηνικολάου με τον Ολυμπιακό

ακυρη-η-συμφωνία-του-χατζηνικολάου-με-851206

Η διαφαινόμενη συμφωνία του Χατζηνικολάου με την διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν υπήρξε τελικά. Αντί οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης να υπογράψει τη νέα οικονομική πρόταση που του κατέθεσε ο Ερασιτέχνης, τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε κάποια μικρή διαφωνία, η οποία όμως ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να «χαλάσει» η επιστροφή του έμπειρου γκαρντ στο ερυθρόλευκο συγκρότημα. Πάντως από τον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι θα ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με τον παίκτη.
Επιπλέον δεν φαίνεται να βρίσκεται η «χρυσή τομή» και με τους Ορνιθόπουλο και Μαντζιώρη. Ο μεν πρώτος είναι στην Θεσσαλονίκη και περιμένει να ανεβάσουν την προσφορά τους οι διοικούντες για να επιστρέψει, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μαζέψει ήδη τα πράγματα του και έχει φύγει από τον Βόλο, δείχνοντας αμετάπειστος στο να βοηθήσει την ομάδα με αυτά τα δεδομένα. Βέβαια δεν αποκλείεται αν του γίνει μια πρόταση που τον ικανοποιεί να επιστρέψει, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προτείνουν κάτι άλλο. Ο Ορνιθόπουλος, που η απουσία του στην ρακέτα ήταν αισθητή την Κυριακή, άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο επιστροφής του, αν φυσικά ικανοποιηθούν κάποια από τα αιτήματα του. Ισως μάλιστα τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει νέα συζήτηση με τις πιθανότητες να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία, να είναι μοιρασμένες.
Ο μόνος που έχει πειστεί μέχρι στιγμής να επιστρέψει από τους παίκτες που απείχαν λόγω του οικονομικού, είναι ο Σάββας Κυριακίδης, που έδωσε μάλιστα το παρών στην αναμέτρηση με τον Αμύντα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ολα αυτά την ώρα που ο Παναγιώτης Νάνης μπήκε σε πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα που αποκόμισε από το ματς της Κυριακής. Ο Βολιώτης γκαρντ «γλίτωσε» το νάρθηκα, αλλά ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός, κάτι που προκαλεί έξτρα πονοκέφαλο στον Γιάννη Καρακατσούνη, που τον περίμενε να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να είναι απολύτως έτοιμος να βοηθήσει.
Στα αγωνιστικά, χθες οι ερυθρόλευκοι είχαν ρεπό και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την δύσκολη έξοδο της επόμενης αγωνιστικής στις Σέρρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου