ΤΟΠΙΚΑ

Να αλώσει το Πολύκαστρο θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

να-αλώσει-το-πολύκαστρο-θέλει-ο-ολυμπι-851206

Το τελευταίο του παιχνίδι πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για 14 μέρες δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κιλκίς κόντρα στο Πολύκαστρο. Η αναμέτρηση συγκαταλέγεται στην 25η αγωνιστική και ξεκινά στις 3 μ.μ. Οι ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούν τίποτα άλλο εκτός από το τρίποντο και παρά τις απουσίες δυο βασικών παικτών θα επιδιώξουν να νικήσουν για ακόμη μια φορά και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή. Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια εκτός έδρας με την τελευταία ήττα να βρίσκεται στις 3/1/07 και επί θητείας Σταύρου Διαμαντόπουλου όταν και η ομάδα ηττήθηκε με 2-0 στην Θέρμη με τον Θερμαϊκό. Από την σημερινή αναμέτρηση θα μείνουν εκτός λόγω τιμωρίας οι Πέτρου και Πακάλτσης, ποινή που θα ισχύσει και στην επόμενη 26η αγωνιστική. Παρά την τιμωρία τους όμως βρίσκονται με την υπόλοιπη αποστολή από χθες στο Κιλκίς ώστε να ενισχύσουν έστω και ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους.
Η 11αδα
Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων προσανατολίζεται να εμπιστευθεί για ακόμη μια φορά τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια ο οποίος παραμένει ακλόνητος από τις 10 Δεκεμβρίου και το ματς με τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ο Αγγελόπουλος διατηρεί την θέση του και στην αριστερή θα υπάρχει ο Σαρρής που θα προσπαθήσει όπως και ο Αγγελόπουλος να βοηθήσουν και επιθετικά την ομάδα με τις επελάσεις από την πλευρά τους. Στην θέση των στόπερ ο Φλώρος θα είναι ο ένας και την απουσία του Πέτρου θα καλύπτει ο Καρατζάς. Ο Βεργώνης στο κέντρο μπορεί να μην έχει δίπλα του τον Πακάλτση αλλά θα υπάρχει ένας ικανός επιθετικά παίκτης που δεν είναι άλλος από τον Τόνι Χατζή. Ο Ελληνοαυστραλός θα ξεκινήσει για πρώτη φορά
στην βασική ενδεκάδα και μάλιστα λογίζεται και στους παίκτες κάτω των 21 ετών. Στην δεξιά πτέρυγα εκτός από τον ρόλο του δεξιού χαφ ο πολύπειρος Μπουντούρης θα αναλάβει και τον ρόλο του αρχηγού. Στα αριστερά θα βρεθεί ο Τσάγγαρης που θα προσπαθήσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με σουτ εκτός περιοχής.
Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο Μασάντο με την απόδοση του στα τελευταία ματς να είναι καταλυτική αφού τόσο με τον ΑΟ Τρίκαλα όσο και με τις Καρδίτσα-Λαμία διακρίθηκε ιδιαίτερα. Μόνιμα προωθημένος θα είναι ο Διαμάντης που θέλει να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα. Να σημειώσουμε πως ο 22χρονος έχει σημειώσει 4 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια και γνωρίζει και αυτός την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι: Κοντοβάς, Καψιώτης, Ακριτίδης , Κόκκας, Αντωνίου, Μητράκας, Γεωργιάδης, Γιακάκογλου και Σισέι με τον Ντέρτσα να μένει εκτός λόγω υπερκόπωσης.
Χρέη διαιτητή στην σημερινή αναμέτρηση θα αναλάβει ο Χ. Φραγκάκης με βοηθούς τους Θ. Μανάκη και Δ. Κωνσταντινίδη που προέρχονται από τον ΣΔΠ Καβάλας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μ. Νυμβριώτης από την Πέλλα.
Το Πολύκαστρο
Ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τους ασπρόμαυρους του Κιλκίς στον πρώτο γύρο και στην 8η αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα φέρνοντας κατά σειρά στην 4η συνεχόμενη ισοπαλία. Από εκείνο το παιχνίδι το Πολύκαστρο έχει αλλάξει προπονητή με τον Γρηγόρη Τσινό να κάθεται πλέον στον πάγκο αντί του Κυριάκου Μπιμπισίδη. Το Πολύκαστρο την περασμένη Κυριακή απέσπασε ισοπαλία δίχως σκορ με την Α. Ε Γιάννενα εκτός έδρας και καταλαμβάνει την 5η θέση ισοβαθμώντας στους 31βαθμούς μαζί με Αναγέννηση Αρτας και την ομώνυμη ομάδα της Καρδίτσας.
Γ ΕΘΝΙΚΗ – 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Πολυκάστρου
Ωρα: 3 μ.μ.
Διαιτητής: Χρ. Φραγκάκης (Καβάλας
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1.ΚΑΡΟΥΛΙΔΗΣ 71.ΓΛΥΚΟΣ
3.ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ 2.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
5.ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ 21.ΣΑΡΡΗΣ
15.ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ 28.ΚΑΡΑΤΖΑΣ
77.ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ 32.ΦΛΩΡΟΣ
86.ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ 20.ΒΕΡΓΩΝΗΣ
6.ΕΛΚΑΣ 29.ΧΑΤΖΗΣ
19.ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ 25.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ
33.ΓΟΥΓΟΥΤΣΑΣ 10.ΜΑΣΑΝΤΟ
46.ΤΖΙΩΡΑΣ 9.ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
88.ΖΩΝΑΣ 11.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Προπονητές
ΓΡ. ΤΣΙΝΟΣ Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου