ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια με επικίνδυνες αποστολές στο Περιφερειακό

συνέχεια-με-επικίνδυνες-αποστολές-στ-851206

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος έχουν στρέψει την προσοχή τους οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος και μετά τις νίκες του Εθνικού Ολυμπιακού και του Ρήγα Φεραίου στην «μάχη» επανέρχεται και ο Αστέρας Ριζομύλου που την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό. Οι τρεις εκπρόσωποι τον νομού στον 4ο όμιλο αντιμετωπίζουν ομάδες που μάχονται για την παραμονή.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Πίσω αφήνουν την κακή εμφάνιση στον Εθνικό Ολυμπιακό παρά την νίκη τους την Κυριακή με 1-0 επί του Ταυρωπού και πλέον κοιτάζουν την συνέχεια. Αυτή «καλεί» την ερυθρόλευκη ομάδα να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το συγκρότημα των Παραληθαίων. Ο αγώνας στα Τρίκαλα αναμένεται δύσκολος καθώς ο προσεχής αντίπαλος του Μιχάλη Ζιώγα και των παικτών του, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμη μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της μετά την αναμέτρηση με τον Ταυρωπό. Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν ως την Κυριακή, ενώ χθες υπήρχε ένα φιλικό δίτερμα με την Νίκη Βόλου στο οποίο οι ερυθρόλευκοι αναπληρωματικοί αντιμετώπισαν τις ρεζέρβες της Νίκης και επικράτησαν με 1-0 χάρης σε γκολ του Μπιτέλη. Εξ άλλου τον Εθνικό Ολυμπιακό περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα που τον φέρει να αντιμετωπίζει την Κυριακή τους Παραληθαίους, έπειτα την Τετάρτη τον Θησέα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Αστέρα Ριζομύλου.
Ο Ρήγας Φεραίος
Σε πολύ κατάσταση βρέθηκε ο Ρήγας την Κυριακή και επιβλήθηκε με 5-2 του Ηρακλή Χάλκης διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο Βελεστίνο. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο Ρήγας φιλοξενείται στην Καρδίτσα από τον Ταυρωπό.
Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γρούνα από τιμωρία, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας θα ξεκινήσει και ο Φασούλας. Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζουν και οι Μπάτης-Τσιάντης που αναμένονται να βρεθούν σε πλήρη αγωνιστική φόρμα και να βοηθήσουν με την σειρά τους, τους κυανόλευκους. Στους μόνιμα τραυματίες συγκαταλέγεται ο Λάτος, ενώ ο Αρσένος παραμένει ανέτοιμος.
Ο Αστέρας Ριζομύλου
Μετά την αγωνιστική απραξία και το αγωνιστικό ρεπό οι κοκκινόμαυροι επιστρέφουν αγωνιζόμενοι για την 25η αγωνιστική κόντρα στον ουραγό Α.Ο Καρδίτσας στο Ριζόμυλο.
Οι Ρυζομυλίτες αναμένεται να έχουν εύκολο έργο και αγωνιζόμενοι για να σπάσουν το «κατεστημένο» που πάει να δημιουργηθεί με τις κακές εμφανίσεις εντός έδρας θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμη ένα τρίποντο. Η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες άλλωστε αγγίζει τους 17βαθμούς. Ο Αντώνης Μάνδαλος πάντως τονίζει στους παίκτες του πως ο αντίπαλος χρειάζεται την ανάλογη προσοχή και δε πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, μιας και αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα βρεθούν προ εκπλήξεως μιας και ο ΑΟΚ έχει ανακάμψει και δείχνει πως θα το παλέψει για την σωτηρία. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πάλι αύριο πραγματοποιώντας το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον τεχνικό της ομάδας να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την αρθροσκόπηση του νεαρού Τανάγια που θα γίνει την Παρασκευή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου