ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Το σερί
Το σερί είναι μεγάλο… O Ρήγας έμεινε αήττητος στο Βελεστίνο ολόκληρο το 2006 (αν και χρησιμοποίησε ως έδρα και τη Χλόη) και ως γηπεδούχος έχει να ηττηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2005.

Μεταγραφή στα… γεράματα
Ο Τέντι Σέριγχαμ έχει φθάσει τα 41, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζει να έχει σε ζήτηση. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Αγγλοι, ο «γερόλυκος» των αγγλικών γηπέδων έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην ομάδα Σίδνεϊ.

Νοοτροπία νικητή
«Μας έχει περάσει τη νοοτροπία του νικητή» ήταν τα λόγια του Κουτσογιάννη στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Νίκης στην Καισαριανή. Οι κυανόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Σταύρου Διαμαντόπουλου τον άνθρωπο που θα «ξεκλείδωνε» την ψυχολογία τους και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, μόνο που η νοοτροπία του νικητή θα πρέπει σύντομα να μετουσιωθεί και σε συνεχόμενες νίκες για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Στις 14 Μαρτίου η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ
Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου θα αγωνισθεί η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ για τη φάση των “8” όπου πέρασε χωρίς αγώνα Αντίπαλος τώρα για τους Παίδες της ΕΠΣΘ τη Τετάρτη 14 Μαρτίου στην Κατερίνη θα είναι η Δράμα που απέκλεισε την Εύβοια με 4-1 στα πέναλτι μετά από ισόπαλο και χωρίς γκολ αγώνα. Οι Παίδες της ΕΠΣΘ εμφανίζονται έτοιμοι να να πάρουν την πρόκριση στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του αγώνα Αχαΐας-Ηπείρου.
Η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ ήταν πρωταθλήτρια στο θεσσαλικό όμιλο με 4 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα και συνεχίζει στην επόμενη φάση μετά από αρκετά χρόνια.
*Στη αρχική κλήρωση για την επόμενη φάση βγήκαν πέντε ζευγάρια, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες περάσαν “μπάι”Στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα περάσαν, εκτός της ΕΠΣ Θεσσαλίας, η Ήπειρος και η Ανατολική Αττική.
Στη φάση των 8 για τους Παίδες σήμερα 7/3 παίζουν στη Βάρη Αττικής το Ηράκλειο με τον Πειραιά και αύριο στο Αγρίνιο η Ήπειρος με την ΕΠΣ Αχαΐας. Στις 14/3 στην Κατερίνη γίνεται το ματς ΕΠΣ Θεσσαλίας -ΕΠΣ Δράμας, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Ηλεία Ανατολική Αττική.

Νέα νίκη
Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου την εντυπωσιακή του πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εκτός έδρας και την Αναγέννηση Λιβαδειάς με 31-22 και έτσι προπορεύονται στη βαθμολογία διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο.

Αυτοθυσία
Ο Παναγιώτης Νάνης μπορεί να είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος αλλά λόγω του τραυματισμού του που δεν τον είχε ξεπεράσει δεν ήταν να αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αμύντα για την Β Εθνική μπάσκετ. Βλέποντας όμως ότι η ομάδα του τον είχε ανάγκη, αποφάσισε να δανειστεί μέχρι και παπούτσια από το νεαρό Ρεμπελάκο και να πείσει τον Γιάννη Καρακατσούνη να τον βάλει στο παρκέ. Τελικά πλήρωσε την αυτοθυσία του με ένα νέο τραυματισμό, αφού υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο άλλο του το πόδι αυτή την φορά…

Καλό παιδί ο “ΠΑΠ”
Στην Καισαριανή για να δει τα φιλαράκια του βρέθηκε και ένας πρώην κυανόλευκος. Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, νυν παίκτη της ΑΕΚ και πρώην της Νίκης, που στήριξε με τον τρόπο του τους πρώην συμπαίκτες του αν και πλέον είναι μεγάλος και τρανός. Να υπενθυμίσουμε πως ο “ΠΑΠ” πέρασε πέρυσι για ένα εξάμηνο από το κυανόλευκο στρατόπεδο δημιουργώντας αρκετές σχέσεις φιλίας.

Το χειρότερο…
Το χειρότερο που συμβαίνει εδώ και χρόνια στο βολιώτικο μπάσκετ είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τις ήττες των ομάδων μας. Ετσι και στο κλειστό του Βόλου προχθές με τον Αμύντα, υπήρχαν Βολιώτες και μάλιστα του χώρου που έφυγαν ικανοποιημένοι, περιμένοντας μάλλον να… αδειάσει και κάποια θέση για αυτούς…

Εκδήλωση
Το Σάββατο 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της ΕΠΣΘ με την κοπή της πίτας και καλεσμένους όλους τους προέδρους των σωματείων και τις αρχές του Νομού Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10/3 στις 8.30μμ στο κέντρο “Αδιέξοδο” στον Άνω Βόλο.

Η ΣΕΒ στο διαδίκτυο
Ιστοσελίδα για τη δράση της Σκακιστικής Ενωσης Βόλου (διοργάνωση ή συμμετοχή σε σκακιστικούς αγώνες, αθλητές-σκακιστές, μαθήματα – προπονήσεις κ.α.) λειτουργεί στο διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την Σ.Ε. Βόλου στην διεύθυνση: s.e.volou.googlepages.com .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου