ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Πηλιορείτικων Συλλόγων

νέο-δ-σ-στην-ομοσπονδία-πηλιορείτικων-316119

Πρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Χαλέβας

Η γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πηλιορείτικων Συλλόγων ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΚΠΟΛ, τη Μ. Δευτέρα. Μετά την παρέλευση ενός έτους και πλέον από τη σύστασή της, ψηφίστηκε απολογισμός, ο προϋπολογισμός και έγιναν οι δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Ο πρόεδρος Κώστας Χαλέβας, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του απερχόμενου συμβουλίου για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια του ενός έτους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων που επιτεύχθηκαν παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες.

Η σύσταση της νέας διοίκησης που θα είναι τριετής, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: πρόεδρος Κώστας Χαλέβας, αντιπρόεδροι Δωροθέα Κολυνδρίνη, Ν. Φουρτούνας και κ. Ραδόπουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ελένη Κοντοζήση, υπεύθυνος Διεθνών σχέσεων Ιωάννης Σαρακατσάνος, ταμίας η Ανδρονίκη Ροϊδη, γεν. γραμματέας Ιωάννης Αθανασάκης και μέλη Πολυξένη Καπουρνιώτη, Βικτώρια Τακτικού, Ελένη Φουρτούνα και Ευαγγελία Χαλέβα.

Στην Ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Φώτιος Αργυρίου, Μαρία Θλιβερού και Ευριδίκη Γεωργίου.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να ανακηρύξει Επίτιμο Πρόεδρο τον τέως αντιπρόεδρο του συλλόγου και π. πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κ. Γουργουλιάνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου