ΤΟΠΙΚΑ

Υποτροφίες σε φοιτητές

υποτροφίες-σε-φοιτητές-334195

Εκδήλωση μνήμης από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου στο αμφιθέατρο «Κορδάτος»

Τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές – φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 11.00π.μ., στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο. Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία του δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, κ. Ζαχαρία Σακκή.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση μνήμης από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου με τίτλο «Γιατί;», με αφορμή την έκθεση που θα «φιλοξενηθεί» στο χώρο του κτιρίου Τσικρίκη με τίτλο: «Θεσσαλονίκη – το άνθος των Βαλκανίων» που θα περιλαμβάνει : ανάγνωση ποιημάτων και διηγημάτων και δραματοποίηση σκηνών της ταινίας «Η ζωή είναι ωραία» του Ρομπέρτο Μπενίνι από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου με υπεύθυνο καθηγητή τον φιλόλογο, κύριο Διονύση Λεϊμονή. Την εκδήλωση υποστηρίζει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Βόλου. Συντονισμός εκδήλωσης: Ροσσάνα Πώποτα, δημοσιογράφος

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στην αίθουσα του κτηρίου της παλιάς Κλινικής Τσικρίκη (Γαμβέτα και Ιάσονος) θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης πινάκων-αφισών με τίτλο «Θεσσαλονίκη – το άνθος των Βαλκανίων». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 από τις 11.00π.μ.-13.00 μ.μ και 18.00μ.μ-20.00μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου