ΤΟΠΙΚΑ

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί»

θα-συνεχίσουμε-τον-αγώνα-μαζί-335552

Δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κ. Χαλέβας

Από το γραφείο του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κ. Χαλέβα, με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πλούσιο το έργο της ΕΚΠΟΛ σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και δυναμική η παρουσία του Κώστα Χαλέβα στα Ευρωπαϊκά όργανα απορροφώντας σημαντικά έσοδα από τους Ευρωπαϊκούς πόρους.

Ως οικονομική περιοχή, η Ευρωπαϊκή Ενωση γνωρίζει από χρόνια τώρα ότι πρέπει να αναζωογονήσει τον δυναμισμό και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της.

Οσο για την Ελλάδα από τελευταία σε απορροφητικότητα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κρατών Η περιφέρεια Θεσσαλίας απέδειξε ότι πέτυχε την περίοδο 2011-2014 να απορροφήσει πάνω από το 75% του ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα να ενδυναμωθεί η αναπτυξιακή στρατηγική της Θεσσαλίας.

Προσωπικά εγώ ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος από τη θεσμική θέση που οι συμπολίτες μου θα με κατατάξουν στις Περιφερειακές εκλογές θα αγωνιστώ να προσελκύσω όσο τον δυνατόν περισσότερα ευρωπαϊκά προγράμματα, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και το όφελος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας όπως άλλωστε αποδεδειγμένα έπραξα την περίοδο 2011-2014.

Με όλες τις δυνάμεις μου θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου