ΤΟΠΙΚΑ

Συντονισμός υπηρεσιών για τη νέα χρονιά

συντονισμός-υπηρεσιών-για-τη-νέα-χρον-512144

Σύσκεψη πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψηςδόθηκαν οδηγίες ενόψει της νέας χρονιάς για καλύτερο συντονισμό μεταξύ των υπηρεσιών, για συγκρότηση των ελεγκτικών κλιμακίων και εκπόνηση αναλυτικού προγράμματος περιοδικών ελέγχων, ενώ καθορίστηκαν τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για άμεση παρέμβαση οπουδήποτε υπάρξει καταγγελία ή πρόβλημα.

Ο τελικός στόχος του σχεδιασμού και της συνολικής προσπάθειας είναι να υπάρξουν και να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες εξασφαλίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και την κανονική λειτουργία της αγοράς.

«Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μαγνησίας θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τους εκτενείς ελέγχους στην αγορά, προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες αλλά και οι νόμιμοι έμποροι και μικροπωλητές και η αγορά να λειτουργεί σύμφωνα με τους θεσμοθετημένους κανόνες της πολιτείας», δήλωσε ο Γ. Καλτσογιάννης. «Οι έλεγχοι -πρόσθεσε- δεν αποβλέπουν στην επιβολή προστίμων, αλλά στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, στην προστασία του καταναλωτή και του παραγωγού, καθώς και στη διασφάλιση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού. Σε μια εποχή που η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει μειωθεί δραματικά, με αποτέλεσμα οι αγορές τους να γίνονται συγκρατημένα και με πολλή φειδώ, τουλάχιστον οι καταναλωτές να μην ανησυχούν για την ποιότητα των προϊόντων που θα αγοράσουν ή θα καταναλώσουν».

Ο κ. Καλτσογιάννης επισήμανε επίσης την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, από τους οποίους ζήτησε να εκμεταλλευτούν την παρουσία των εργαζομένων της πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των υπηρεσιών αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου