Τελευταία Νέα

Ενστάσεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 71- Δασκάλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) που υπέβαλαν αίτηση για την ένταξή τους στους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών σχολ. έτους 2011- 2012 με τη συμπληρωματική πρόσκληση του...»
Τοπικά: 21:33:09
Η ενέργεια μέσο διαφυγής
Τα οφέλη που φέρνει ο υποθαλάσσιος ενεργειακός ορυκτός πλούτος που βρέθηκε στην Κύπρο παρουσίασε ο Βολιώτης Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και με διδακτορικό στην πυρηνική τεχνολογία από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης, το παγκόσμια γνωστό ΜΙΤ κ....»
Τοπικά: 21:29:02
Μεγάλη ανταπόκριση  στην εθελοντική αιμοδοσία
Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στην τοπική κοινωνία η πρωτοβουλία που πήραν Häagen Dazs -Pleasures seaside cafe + more με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο «Αλληλεγγύη». Σήμερα πρώτη μέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας...»
Τοπικά: 21:23:14
 Αναβλήθηκε πάλι η Γ.Σ της ΙΑΣΩΝ Α.Ε
Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η σημερινή Γενική Συνέλευση της Εταιρίας ΙΑΣΩΝ Α.Ε. Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα του Επιμελητηρίου Στάθη Πλαστάρα η σύγκληση της Γ.Σ προσδιορίστηκε για τις 5 Μαρτίου, μετά από αίτημα του αιρετού Περιφερειάρχη Κ....»
Τοπικά: 21:18:05
Έρευνα   για  το νερό  στο Βόλο
Η πόλη του Βόλου συγκαταλέγεται στα 11 μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, στα οποία υλοποιείται η μεγάλη και καινοτόμος, για τα ελληνικά δεδομένα, έρευνα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS «Απο – Τιμώντας το Νερό». Η εν λόγω έρευνα έχει σαν στόχο...»
Τοπικά: 21:10:27
Ημερίδες για τον Κανονισμό Κοινής Γεωργικής Πολιτικής 2014-2020
Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου και τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, πραγματοποιεί μεθαύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου εκδήλωση με θέμα ...»
Τοπικά: 20:31:28
Στήνονται οι κάλπες στο Πανεπιστήμιο
Στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Φυτόκο θα στηθεί την Τετάρτη η μία εκ των δύο καλπών για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης. Η δεύτερη κάλπη θα τοποθετηθεί στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής...»
Τοπικά: 20:21:54
Η Ένωση  συντ/χών ΝΑΤ Περ/ρειας Θεσσαλίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Την Τετάρτη και την Πέμπτη 16 και 17 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι πληρωμές των δαπανών υγείας από το παράρτημα του Οίκου Ναύτου Βόλου προς τους ασφαλισμένους, ενώ η σύνταξη του μηνός Μαρτίου θα καταβληθεί από το ΝΑΤ στους συνταξιούχους στις...»
Τοπικά: 20:12:47
Μεγάλες ζημιές στη Β ΄ΔΟΥ Βόλου
Άγνωστο είναι πότε θα λειτουργήσει η Β΄ΔΟΥ Βόλου , που στεγάζεται στον α΄όροφο του Εμπορικού Κέντρου που είναι πίσω από το πάρκο του Δημαρχείου του Βόλου. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ οι διαδηλωτές , μέλη αριστερίστικων οργανώσεων και αναρχικοί,...»
Τοπικά: 19:59:09
Αναβλήθηκε για Πέμπτη η δίκη των συλληφθέντων
Έξι άτομα, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, συνελήφθησαν στο Βόλο στη διάρκεια των επεισοδίων και των καταστροφών, που σημάδεψαν τη μεγάλη διαδήλωση –υπολογίζονται περίπου 8.000 άτομα- για τη ψηφοφορία των νέων μέτρων. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας το ίδιο βράδυ προσήχθησαν συνολικά...»
Τοπικά: 19:46:21
Οργανισμός Εργατικής Εστίας
Στη συνέχεια το Δ.Σ του συλλόγου κα στη συνέχεια της συνεδρίασης του και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω δεδομένα αποφάσισε να σας προτείνει τα παρακάτω: 1. Απεργία διαρκείας από τη Δευτέρα 1322012 2. Κατά τη διάρκεια της απεργίας όλες οι...»
Τοπικά: 19:39:18
Δύο πανελλήνιες συναντήσεις Βέσπα
Η Λέσχη Βέσπα Βόλου (Vespa Club Volos) ανέλαβε την διοργάνωση των δύο κορυφαίων ετήσιων εκδηλώσεων στο χώρο του δημοφιλούς σκούτερ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα θα διοργανώσει την 15η Χειμερινή Πανελλήνια Συνάντηση και την 24η Πανελλήνια Συνάντηση Βέσπα. Η πρώτη, θα...»
Τοπικά: 19:34:43
Στο Σύνταγμα η ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Με ένα υπερπλήρες λεωφορείο που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από το Δημαρχείο Βόλου οι εκπαιδευτικοί του νομού μετά το κάλεσμα της ΕΛΜΕ μετακινήθηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν εναντίον των σκληρών μέτρων και του δεύτερου μνημονίου. Εξαιτίας των δακρυγόνων...»
Τοπικά: 19:29:12
Κατέλαβαν πάλι τον Περιφερειακό
Τον κόμβο Φυτόκου στον Περιφερειακό απέκλεισαν για ακόμη μία φορά οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται εξαιτίας της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών. Οι μαθητές μετά τον αποκλεισμό του Περιφερειακού...»
Τοπικά: 19:25:20
«Νέκρωσε» το Δημαρχείο του Βόλου
Xωρίς ρεύμα, τηλέφωνα και διαδίκτυο παρέμεινε σήμερα το πρωί το κτίριο του Δημαρχείου Βόλου, μετά την εισβολή που πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής τριακόσια περίπου μέλη από αριστερίστικες οργανώσεις και από αναρχικούς, οι οποίοι παρεξέκκλιναν της πορείας και επιδόθηκαν σε...»
Τοπικά: 18:59:17
Παραμένουν κλειστά Δημοτικά και νηπιαγωγεία
Με κλειστά Δημοτικά Σχολεία και νηπιαγωγεία ξεκίνησε η εβδομάδα, μιας και ακόμη ο χιονιάς στάθηκε εμπόδιο στην έλευση των μαθητών κυρίως στις ορεινές περιοχές. Σήμερα δεν λειτούργησαν όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, το Δημοτικό Σχολείο και το νηπιαγωγείο...»
Τοπικά: 18:51:10
Τριάντα μήνες «καμπάνα» σε βολιώτη επιχειρηματία
Τριάντα μήνες με αναστολή επέβαλε το περασμένο Σάββατο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημελλειοδικείο Βόλου σε 65χρονο επιχειρηματία του Βόλου, που βρέθηκε ένοχος για πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ύψους 820.000 ευρώ. Τιμολόγια που είχαν εκδοθεί για λογαριασμό της εταιρίας μεταλλικών κατασκευών της...»
Τοπικά: 18:40:06
Βάσω Κυριαζή: Εκτός ελέγχου…
Η κατάσταση πλέον στα δύο μεγάλα κόμματα είναι εκτός ελέγχου. Εν όψει της σημερινής ψηφοφορίας για τη νέα δανειακή σύμβαση, όπου ο κάθε βουλευτές πέρα από κομματικές γραμμές καλείται ουσιαστικά να αναμετρηθεί με τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες παίρνει...»
Β.Κυριαζή: 18:25:22
Σκότωσαν τα τρία τους παιδιά για να τα «εξαγνίσουν» από τις ασθένειες
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αυτοαποκαλούμενος πάστορας και η σύζυγός του στην Νότιο Κορέα, επειδή δολοφόνησαν τα τρία παιδιά τους, θέλοντας να τα απαλλάξουν από τις ασθένειές τους και τις... αμαρτίες τους. Το ζευγάρι κατά την ομολογία του περιέγραψε...»
Διεθνή: 18:18:28
Η Αθήνα καιγόταν και στη Βουλή έβλεπαν...ποδόσφαιρο!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Την ώρα που μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας δινόταν μια «μάχη» μεταξύ των κομμάτων για τη νέα δανειακή σύμβαση και καιγόταν η Αθήνα από κουκουλοφόρους, βουλευτές παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Εντευκτήριο της Βουλής. ...»
Ελλάδα: 18:15:13
Του πούλησε κάλπικες λίρες...
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 51χρονος Έλληνας για απάτη. Ο 51χρονος εξαπάτησε 60χρονο Λαρισαίο και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ για αγορά 5 λιρών. Στη συνέχεια, ο παθών υπέδειξε τις λίρες...»
Λάρισα: 18:05:17
Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο της Αθήνας
Τις πληγές της, οι οποίες θα πάρουν μέρες να επουλωθούν, μετρά από σήμερα το πρωί η Αθήνα, μετά τη χθεσινοβραδινή επέλαση των κουκουλοφόρων, οι οποίοι πυρπόλησαν, κατέστρεψαν και λεηλάτησαν από καταστήματα, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια, έως στάσεις λεωφορείων...»
Ελλάδα: 14:06:57
Χτύπησαν τράπεζες στα Τρίκαλα
Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 11.00 και εν αναμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας για το εάν ψηφιστεί η όχι το νέο Μνημόνιο, ομάδα αγνώστων εκμεταλλευόμενη τον κακό φωτισμό αιφνιδίασαν τις Αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο των Τρικάλων και πέταξαν...»
Τρίκαλα: 13:55:49
Εκτός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ 43 βουλευτές που ψήφισαν κατά της δανειακής σύμβασης
Οι διαρροές κατά την ψήφιση της δανειακής σύμβασης από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ οδήγησε τις ηγεσίες των δύο κομμάτων να προχωρήσουν στην διαγραφή 43 βουλευτών. Ανάμεσά τους στελέχη πρώτης γραμμής όπως οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Μαρκόπουλος, αλλά...»
Ελλάδα: 13:27:26
Βουτιά θανάτου για 21χρονη μετά από καυγά με το σύντροφο της
Ένα τραγικό περιστατικό, εξελίχτηκε στη Βέροια, όταν νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και έχασε τη ζωή της. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ερευνούν το περιστατικό χωρίς να αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. ...»
Ελλάδα: 13:12:37
Κάηκε ολοσχερώς η Eurobank στην αρχή της Ιάσονος
Πεδίο μάχης θύμιζε χθες το βράδυ το κέντρο του Βόλου με μια μεγάλη επεισοδιακή πορεία, συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, πετροπόλεμο, δακρυγόνα, καμένους κάδους στους δρόμους και ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας, στο υπόγειο του Δημαρχείου Βόλου και στη Β’...»
Τοπικά: 12:44:41
Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Τουρκίας Λευτέρης Αντωνιάδης
Εξέπνευσε στο Αμερικανικό νοσοκομείο της Κωσνταντινούπολης, ο Λευτέρης Αντωνιάδης, ο ποδοσφαιριστής θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου. ...»
Ομογένεια: 04:16:08
Ισραήλ: Γκράφιτι ζωγράφισαν βάνδαλοι σε Ελληνορθόδοξη μονή
Ένα ελληνορθόδοξο μοναστήρι, χτισμένο στο σημείο όπου σύμφωνα με την παράδοση βρισκόταν το δέντρο από το ξύλο του οποίου κατασκευάστηκε ο σταυρός του Ιησού, έβαλαν ...»
Διεθνή: 04:11:28
Ομογενής επιχειρηματίας βραβεύτηκε από τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού
Σημαντική βράβευση από τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού έλαβε πρόσφατα η δραστήρια αλεξανδρινή επιχειρηματίας Αλίκη Αντωνίου, ιδιοκτήτρια του ιστορικού ...»
Ομογένεια: 04:07:49
Η ταινία «The Artist» σάρωσε τα βραβεία BAFTA
Η βωβή ταινία «The Artist» κέρδισε χθες Κυριακή το βραβείο BAFTA καλύτερης ταινίας, άλλο ένα σημαντικό τίτλο στο μεγεθυνόμενο παλμαρέ της μόλις δύο εβδομάδες πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ. ...»
Life Style: 03:30:29