ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από τα ξημερώματα στην ουρά του cosmote.gr για το iPhone 5

από-τα-ξημερώματα-στην-ουρά-του-cosmote-gr-για-τ-127672

Το πρώτο λεπτό του επόμενου 24ώρου, της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου ξεκινάει η Cosmote να δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος για το iPhone 5. Η διαθεσιμότητα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και οι τιμές εκτιμάται ότι θα πλησιάζουν επικίνδυνα τα 1.000 ευρώ στο «μεγαλύτερο» μοντέλο iPhone 5.

Όσοι επιθυμούν να μπουν στην σειρά προτεραιότητας μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας στοιχεία επικοινωνίας στο cosmote.gr όταν η σχετική φόρμα ανέβει στον δικτυακό τόπο της Cosmote.

Σημειώνεται, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σημαίνει δέσμευση για κανένα από τα δύο μέρη, ούτε αποτελεί προ-παραγγελία. Όσοι επιδείξουν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν πρώτοι για την διαθεσιμότητα ώστε να πάρουν προτεραιότητα.
Με βάση παραδείγματα του παρελθόντος, η διάθεση του iPhone 5 αναμένεται να ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα, ωστόσο η περιορισμένη διαθεσιμότητα από την Apple θα καταστήσει το πρώτο τηλέφωνο 4G/LTE κυριολεκτικά δυσεύρετο.

Οι τιμές και τα προγράμματα συμβολαίου της Cosmote για το iPhone 5 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, εντούτοις οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα οριστούν στα 739 ευρώ για το μοντέλο 16GB, θα ανεβαίνουν στα € 859 για το μοντέλο με 32GB μνήμη και στα 979 ευρώ για το μοντέλο των 64GB.

Δεδομένης της πολιτικής τιμών της Apple, το iPhone 4S αναμένεται ότι θα πωλείται σε χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr Γιατί να πουλήσετε τώρα το iPhone 4S σας, καθώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία διάθεσης του iPhone 5 μειώνεται η αξία του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου