ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ελληνικά βραβεία διαδικτύου e-awards 2012

ελληνικά-βραβεία-διαδικτύου-e-awards-2012-356889

Οι χρήστες άρχισαν να ψηφίζουν υποψηφιότητες. Ορίστηκε η κριτική επιτροπή. Έως τις 24 Μαρτίου θα διαρκέσει η ηλεκτρονική υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα νέα ελληνικά βραβεία διαδικτύου e-awards 2012, που διοργανώνει η κοινότητα maga.gr. Τις υποψηφιότητες προτείνουν οι ίδιοι χρήστες του διαδικτύου, ενώ το ενδιαφέρον για τον νέο θεσμό είναι μεγάλο, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερες από 300 προτάσεις υποψηφίων σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Αμέσως μετά και για περίπου έναν μήνα, τον Απρίλιο, οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ανάμεσα στις επτά επιλογές για κάθε κατηγορία, από τον ιστότοπο της διοργάνωσης http://e-awards.gr, όπου ήδη κατατίθενται οι προτάσεις για τις υποψηφιότητες. Η απονομή των φετινών βραβείων θα λάβει χώρα σε ειδική τελετή, τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του δημοτικού ραδιοσταθμού 9.84, στην «Τεχνόπολη» .

Εξάλλου το maga.gr, ο διοργανωτής των Βραβείων e-awards, ανακοίνωσε επίσημα την Κριτική Επιτροπή του έτους 2012, η οποία αποτελείται από τους:

– Γιώργος Αμυράς, δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων. Παρουσιάζει την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» στη NET.

– Δήμητρα Γαλάνη, μουσικός, συνθέτης και τραγουδίστρια με εξαιρετική σχέση με την ψηφιακή τεχνολογία και το Διαδίκτυο.

– Ιωάννης Ιγγλεζάκης, επίκουρος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο το δίκαιο πληροφορικής.

– Αστέρης Μασούρας, μηχανικός λογισμικού, ανεξάρτητος δημοσιογράφος, μεταφραστής, ένας από τους πρώτους Έλληνες bloggers.

– Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος και αρθρογράφος σε ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων στην κοινωνία της πληροφορίας.

– Θωμάς Τζήρος, πρώην διευθυντής πληροφορικής στην εφημερίδα «Μακεδονία», blogger και συντάκτης περιοδικών πληροφορικής.

– Νίκος Ξυδάκης, blogger και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Καθημερινή» .

Η Κριτική Επιτροπή, που συντονίζει ο Β. Σωτηρόπουλος, θα αποφασίσει τις επτά καλύτερες υποψηφιότητες για κάθε μία από τις 22 κατηγορίες των βραβείων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου