ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα ποντίκι με μέγεθος που εκπλήσσει

ένα-ποντίκι-με-μέγεθος-που-εκπλήσσει-371095

Με σχεδιασμό που το καθιστά ιδανικό για φορητό υπολογιστή

Τα ποντίκια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για φορητούς υπολογιστές, πέρα από ευχρηστία πρέπει να διαθέτουν και ξεχωριστό σχεδιασμό. Έτσι σκέφτηκε η Logitech και δημιούργησε το νέο ασύρματο Mini M187, το μέγεθος του οποίου εκπλήσσει.

Χάρη στο ιδιαίτερα μικρό μέγεθος του, χωρά άνετα σε πορτοφόλι, τσάντα ή ακόμη και τσέπη, προσφέροντας μια σταθερή ασύρματη σύνδεση χωρίς καλώδια, καθυστερήσεις ή διακοπές επικοινωνίας.

Η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Το μόνο που πρέπει ο χρήστης να κάνει, είναι να συνδέσει τον νανοδέκτη σε μια θύρα USB και όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Όπως φανερώνει και η λέξη, είναι τόσο μικρός που δεν χρειάζεται να τον αφαιρέσουμε κατά την αποθήκευση του υπολογιστή, καθώς μπορεί να παραμείνει συνεχώς συνδεδεμένος.

Μια ακόμη καινοτομία του εν λόγω ποντικιού, είναι η ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων με τα οποία διατίθεται. Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει δίνοντας μια χρωματική πινελιά στο χώρο εργασίας. Η τριετή εγγύηση που το συνοδεύει παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το φορητό ποντίκι Mini M187 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο, με προτεινόμενη τιμή τα 19,99 ευρώ.

«Το ποντίκι τσέπης Logitech Wireless Mini M187 σε ακολουθεί παντού όπου βρεθείς με τον φορητό σου χάρη στην ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων σχεδίαση του», σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, στέλεχος της Logitech για την Ελλάδα. «Και βέβαια όπου κι αν είσαι, το μικροσκοπικό αυτό ποντίκι σε ενθουσιάζει, καθώς συνδυάζει την ελευθερία της ασύρματης επικοινωνίας με μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερο έλεγχο από ότι προσφέρει η επιφάνεια αφής του φορητού», συμπληρώνει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου