ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαθέσιμη η τεχνολογία VDSL2 και για όσους κατοικούν εκτός Αττικής

διαθέσιμη-η-τεχνολογία-vdsl2-και-για-όσους-389173

Υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο που φτάνουν έως και τα 50Mbps μέσω της τεχνολογίας VDSL2 ξεκινά να προσφέρει η Cyta και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μετά και την Αττική.

Συγκεκριμένα, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες VDSL2 σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν 2play στις ακόλουθες πόλεις: Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), Αίγινα, Αλεξανδρούπολη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Έδεσσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Νάουσα, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πρόσφατα πρώτη, τη διάθεση 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) έως 35Mbps και έως 50Mbps (upload έως 3 Mbps και 10 Mbps αντίστοιχα). Μοναδική προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων παραμένει η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους η οποία θα πρέπει να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Παράλληλα με την τεχνολογική της ανάπτυξη, η εταιρεία επεκτείνεται και εμπορικά. Σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των καταστημάτων Cyta στην Αττική με πολλά νέα κέντρα εξυπηρέτησης να ξεκινούν τη λειτουργία τους σε διάφορες περιοχές. Τα 9 καταστήματα στην Αττική συμπληρώνουν τα 11 που ήδη λειτουργούν στην περιφέρεια.

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο άνω των 500 συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης. Όλα τα καταστήματα Cyta βρίσκονται σε σημεία – κλειδιά στο λεκανοπέδιο με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Cyta, τα προϊόντα της, τα σημεία πώλησης καθώς και τις τιμές, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου