ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία πρωταγωνιστής στον 9ο κύκλο του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone

η-τεχνολογία-πρωταγωνιστής-στον-9ο-κύκ-750801

Δήλωσε συμμετοχή και πήγαινε τον κόσμο μπροστά με την τεχνολογία!

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοινώνει την έναρξη του 9ου κύκλου του προγράμματος World of Difference. Το πρόγραμμα υλοποιείται με συνέπεια και συνέχεια από το 2010, δίνοντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλη την Ελλάδα να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, με το Ίδρυμα Vodafone να καλύπτει το μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές.

Με κεντρικό άξονα την τεχνολογία, οι νέοι που θα λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο του προγράμματος καλούνται να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού της επιλογής τους ή έναν Οργανισμό που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα Vodafone αναζητάει ευαισθητοποιημένους νέους 18-35 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και έχουν ικανότητες, γνώσεις, ιδέες και πάθος για να πάνε τον κόσμο μπροστά με τη δύναμη της τεχνολογίας. Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, να λάβουν τη στήριξή του και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο που θα αναλάβουν για το διάστημα της απασχόλησής τους. Στη συνέχεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της ιστοσελίδας www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/ με καταληκτική ημερομηνία στις 14 Οκτωβρίου 2018.

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς, Vodafone Ελλάδας δήλωσε «Για 9η συνεχή χρονιά, υλοποιούμε το πρόγραμμα World of Difference για τη στήριξη της κοινωνικής απασχόλησης νέων ανθρώπων καθώς και της ενίσχυσης του έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα που “συνδέει” επιτακτικές κοινωνικές ανάγκες με νέους γεμάτους όραμα και φιλοδοξίες, οι οποίοι εργάζονται για κοινό καλό μέσα από σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες και τη δύναμη της συλλογικής δράσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες του προηγούμενου κύκλου συνέβαλαν στην υποστήριξη περισσότερων από 250.000 συνανθρώπων μας. Ανυπομονούμε και φέτος να γνωρίσουμε τους 10 νέους που θα πάνε τον κόσμο μπροστά με την τεχνολογία».

Γνώρισε και εμπνεύσου από τους πρωταγωνιστές του περσινού κύκλου του προγράμματος μέσα από την παρουσίαση του έργου τους και τα βίντεο που θα βρείτε στο κανάλι του Ιδρύματος Vodafone https://bit.ly/2N8lQCN

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 26 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών.

Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 16 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 754.000 πολίτες.

Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, τα Εργαστήρια STEMpowering Youth στην περιφέρεια, το Επίκεντρο της ActionAid, τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, τα προγράμματα Instant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το πρόγραμμα World of Difference.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook – https://www.facebook.com/VodafoneFoundationGreece/

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCwr8dnMx6wYk5Q9I3JBf45Q

Instagram – https://www.instagram.com/vodafonefoundationgreece/?hl=en

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου