ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

COSMOTE Double Play Fiber: Ταχύτητες έως 200Mbps & για πρώτη φορά εγγύηση πραγματικής ταχύτητας

cosmote-double-play-fiber-ταχύτητες-έως-200mbps-για-πρώτη-φορά-ε-209183

Νέες ταχύτητες Internet 100Mbps & 200Mbps, από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, φέρνει ο Όμιλος ΟΤΕ με τα νέα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber και COSMOTE Business Double Play Fiberγια τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, προσφέροντας επιπλέον, για πρώτη φορά εγγύηση πραγματικής ταχύτητας.

Τα νέα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστο Internet με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 Mbps ή τα 200 Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα και 480 λεπτά χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά ή/και κλήσεις προς διεθνή σταθερά 47 χωρών.

Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων Double Play Fiber & Business Double Play Fiber με ταχύτητες 30 Mbps και άνω, εγγύηση πραγματικής ταχύτητας. Πλέον, οι συνδρομητές μπορούν να γνωρίζουν την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής τους, πριν από την αγορά της, και βάσει αυτής να επιλέγουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για εκείνους.

Το COSMOTE Fiber αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα. Με μήκος διαδρομής 43.000χλμ, δίνει τη δυνατότητα σε πάνω από 2,7 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν πολύ υψηλές ταχύτητες Internet και προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω οπτικών ινών.

Τελικός στόχος και αναπόσπαστο μέρος των τεχνολογικών σχεδίων του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η οπτική ίνα να φτάσει στο σπίτι (Fiber-to-the-Home) και την επιχείρηση (Fiber-to-the-Business).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου