Το κάμπινγκ του μέλλοντος, σε σκηνή που αιωρείται και είναι αδιάβροχη

Τελευταία ενημέρωση: 2017-08-07, 11:25:23
Το κάμπινγκ του μέλλοντος, σε σκηνή που αιωρείται και είναι αδιάβροχη

Τι κι αν μερικοί το θεωρούν εναλλακτικό τρόπο διακοπών που συμφέρει οικονομικά, η ιδέα του κάμπινγκ πάντα συνάρπαζε τον σχεδιαστικό κόσμο.

Βλέποντας τις κάπως μονοκόμματες και «χοντροκομμένες» σκηνές να έχουν κατακλύσει την αγορά, πολλοί σχεδιαστές προσπαθούν να δώσουν μία αίσθηση εκσυγχρονισμού και κομψότητας για όσους θέλουν να γίνουν μεν ένα με την φύση, αλλά με ένα πιο  γουστόζικο τρόπο.

Αυτό, λοιπόν, σκέφτηκε και ο Γάλλος σχεδιαστής Μπέρνι Ντου Παράτ και αποφάσισε να φτιάξει μία σκηνή που να «κρέμεται» από τα δέντρα.

Το όνομά της είναι Cocoon Tree και η συγκεκριμένη σκηνή έχει την δυνατότητα να αιωρείται ανάμεσα στα δέντρα.

Κι αν πιστεύεις πως η σκηνή δεν θα αντέξει εσένα και την παρέα σου, τότε μάθε πως έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντέχει ένα τόνο βάρος, ενώ ο μέσος όρος για να την στήσεις είναι και το δύσκολο της υπόθεσης, καθώς θα χρειαστείς περίπου τρεις ώρες.

Επίσης το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί είναι αδιάβροχο, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει μία φουσκωτή επένδυση σαν κρεβάτι, έτσι ώστε να κοιμάσαι άνετα τα βράδια.

Το κυκλικό άνοιγμα στην οροφή του, καθώς και τα παραθυράκια που ανοίγουν με φερμουάρ σου δίνουν την ευκαιρία να εξερευνείς την φύση από την σκηνή σου, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά αιωρείσαι.

Βέβαια, το μόνο «τσουχτερό» είναι η τιμή, η οποία ανέρχεται στα 6.700 ευρώ, αν και όπως λέει και ο σχεδιαστής της είναι μία αγορά που θα έχεις μία ζωή.


Πηγή: iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=