Η Vodafone και το CU σου δίνουν «Παράταση»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-04-27, 12:07:16
Η Vodafone και το CU σου δίνουν «Παράταση»

Η Vodafone και το CUπαρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία «ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ» καιπαρέχουν σε όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone τη δυνατότητα να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν στο Internet, ακόμη και όταν το υπόλοιπό τους δεν επαρκεί για κλήση ή χρήση data.

Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν επαρκές υπόλοιπο, μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα 30 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 60ΜΒ για 1 μέρα.Αρκεί να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη ΛΕΠΤΑ ή DATA αντίστοιχα, στο 1330. Η χρέωση της υπηρεσίας ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ είναι 0,70€ τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, CU, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον €10 τους τελευταίους 3 μήνες και το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους να μην είναι αρνητικό ή μεγαλύτερο από €5.

Περισσότερες πληροφορίεςγια την υπηρεσίαγια τους συνδρομητές ΚαρτοκινητήςVodafone στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420και για τους συνδρομητές CU στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-pare-paratasi/

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=