ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Της έστειλες… λάθος μήνυμα; Τώρα μπορείς να το πάρεις πίσω!

της-έστειλες-λάθος-μήνυμα-τώρα-μπορε-579314

Μια νέα καινοτομία φαίνεται πώς ετοιμάζουν οι «εγκέφαλοι» πίσω από το Facebook, καθώς, σύμφωνα το «Mashable», η υπηρεσία μηνυμάτων της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κάνει δοκιμές μιας νέας δυνατότητας, που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν ή να ανακαλέσουν τα μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, ακόμη και αφότου έχει φτάσει στον προορισμό του. Το χαρακτηριστικό θα λειτουργεί, μόνο αν ο παραλήπτης δεν σας έχει προλάβει και δεν έχει ακόμη διαβάσει το μήνυμα.

Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, θα υπάρχει ένα γκρι σημάδι, που σημαίνει ότι προλαβαίνετε να το αλλάξετε ή και να το διαγράψετε.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από τον λογαριασμό Twitter @WABetaInfo, ο οποίος παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις εκδόσεις beta του WhatsApp για Android και iOS.

Οι επιλογές που θα εμφανιστούν θα ονομάζονται «revoke» και «edit». Υπάρχει ωστόσο μια… παγίδα: αν σβήσετε ή αλλάξετε το μήνυμά σας, ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι το κάνατε, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο.

Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε πίσω τα μηνύματα που στείλατε ενώ είχατε μεθύσει, οργιστεί αδικαιολόγητα ή απλά μετανιώσατε που γράψατε!

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου