ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρατείνεται η προσθεμία για συμμετοχή στο διαγωνισμό CU Restart Up@Ρομάντσο

παρατείνεται-η-προσθεμία-για-συμμετο-582086

Ο 5ος γύρος του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, που διοργανώνεται από το CU και το Bios Ρομάντσο, παίρνει παράταση για την υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 15/02/2017.

Το CU Restart Up@Ρομάντσο καλεί νέους δημιουργούς να αποκτήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση, επικοινωνιακή στήριξη & συμβουλευτικές υπηρεσίες για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, για να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας τους. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών, αυτόνομοι δημιουργοί ή νέες startups, από το χώρο του design, του προγραμματισμού, της φωτογραφίας, της μόδας ή νέοι που κάνουν κάτι μοναδικό που δεν εντάσσεται αποκλειστικά σε έναν κλάδο αλλά χρειάζονται ένα γραφείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους στο www.vodafonecu.gr/restartup

Ο διαγωνισμός CU Restart Up @Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη. Έως σήμερα έχει πραγματοποιηθεί 4 φορές, με τους 34 προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου