ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κορυφαία Διάκριση για τη Vodafone στα Health & Safety Awards 2016

κορυφαία-διάκριση-για-τη-vodafone-στα-health-safety-awards-2016-633208

Για ακόμα μία χρονιά, η Vodafone διακρίθηκε στα Health & Safety Awards 2016, που διοργανώνουν η Boussias Communications και η Plant Management. Σκοπός των βραβείων είναι να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία. Η Vodafone απέσπασε την κορυφαία διάκριση «WINNER» στην Κατηγορία «Telecommunications» για την πολιτική που εφαρμόζει και το πλάνο υγείας και ασφάλειας που έχει αναπτύξει για τους εργαζομένους της.

Για τη Vodafone Ελλάδας, η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ενεργοποιείται με υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν όλες τις πτυχές εργασίας εστιάζοντας στην πρόληψη κινδύνων. Πέρα από την πολιτική και τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας στην εργασία που ακολουθεί η εταιρεία, έχει συγκροτήσει και ειδική «Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας» στην οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι από όλες τις διευθύνσεις με σκοπό την πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων, αλλά και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Επιπλέον, η Vodafone έχει καθιερώσει την «Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας» που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση, αλλά και την δέσμευση όλων για συνεχή βελτίωση, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και ευεξία των εργαζομένων, μέσα από την προαγωγή ενός ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής.

© Όμιλος Vodafone 2016. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου