ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανάκληση 2.500 καμερών – drones από την GoPro

ανάκληση-2-500-καμερών-drones-από-την-gopro-659378

Η εταιρεία wearable καμερών GoPro ανακοίνωσε την Τρίτη πως πρόκειται να ανακαλέσει περίπου 2.500 από τα νέα drones- κάμερές της τύπου Karma επειδή χάνουν πολλή ενέργεια κατά τη χρήση τους.

Η μετοχή της GoPro έπεσε 4,7%, στα 10,35 δολάρια, με την ανάκληση να λαμβάνει χώρα λιγότερο από μια εβδομάδα αφού η GoPro υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα του τετάρτου τριμήνου στα 600-650 εκατ. δολάρια, κάτω από τον μέσο όρο των εκτιμήσεων των αναλυτών, λόγω προβλημάτων παραγωγής στην Hero 5 Ultra HD Action Camera.

H εταιρεία ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αρχίσει ξανά τη διάθεση της Karma μόλις επιλυθεί το ζήτημα, συμπληρώνοντας πως θα επιστρέψει τα χρήματα της αγοράς σε όσους το επιθυμούν, αντί να αντικαταστήσει τα drones που έχουν αγοράσει οι καταναλωτές από τις 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχει ένας μικρός αριθμός περιπτώσεων με δυσλειτουργίες drones κατά τη διάρκεια της πτήσης- ωστόσο οι ίδιες οι κάμερες δεν επηρεάζονται.

Όπως αναφέρει το BBC, αρκετοί κατηγορούν τη GoPro πως προέβη στην ανάκληση ενώ έκλειναν οι κάλπες των αμερικανικών εκλογών με σκοπό να «θαφτεί» κάτω από τον θόρυβο στα ΜΜΕ γύρω από την εκλογή του νέου προέδρου.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου